Primobolan

jan 13, 2021Steroïde pillen0 Reacties

primobolan injecteren

online primobolan kopenPrimobolan behoort tot de mildere tak van anabolen. Het heeft slechts lichte bijwerkingen van adrogene aard. Het kan zowel worden geïnjecteerd als oraal worden ingenomen in de vorm van een pil. Primobolan wordt doorgaans gebruikt als alternatief voor boldenone of nandrolone, vooral in een stack die dient ter ondersteuning van het cutten. Bij cutten wordt een droge spiermassa gekweekt met een versterkte spierkracht en behoud van spiermassa.

Gebruik

Er zijn twee varianten van primobolan die gebruikt kunnen worden in een anabolenkuur. Enerzijds kan primobolan worden ingenomen door middel van een pil, voor een kortdurende werking. Deze variant heet methenolone acetate en heeft een niet al te sterke giftige uitwerking op de lever. Hierdoor neemt de dagelijkse dosering echter wel toe ten opzichte van de andere variant van primobolan. Deze variant heet methenolone enanthate, die geïnjecteerd wordt en zo een langwerkende kuur met primobolan vormt. Hierdoor hoef je minder vaak primobolan toe te dienen dan bij een pil. Wel heeft iedere injectie een hogere dosis dan een pil. Deze langwerkende variant wordt vanzelfsprekend alleen gebruikt in een langere kuur.

Werking

Een kuur met primobolan heeft een licht androgene werking. Dit zorgt een vetverlies en is daarom populair als hulpmiddel bij het cutten. Primobolan aromatiseert niet met oestrogeen, waardoor er geen vochtophoping in de spieren ontstaat. De werking van primobolan lijkt sterk op die van boldenone en nandrolone, waardoor primobolan vaak als alternatief voor een van beide wordt gebruikt. Dit komt door een sterk gelijkende structuur in de moleculen van zowel de werkzame stof van primobolan, methenolone, en die in boldenone en nandrolone. Het feit dat bijwerkingen vrijwel nooit voorkomen bij het gebruik van primobolan, versterkt deze mogelijke voorkeur van primobolan boven boldenone en nandrolone. Dit geldt vooral voor vrouwelijke sporters, die bij veel andere kuren last kunnen krijgen van bijwerkingen die kunnen leiden tot een groei van mannelijke eigenschappen. Er zijn echter theorieën waarin beweerd wordt dat primobolan minder sterk is dan boldenone of nandrolone.

Dosering

Methenolon acetate verschijnt in pilvorm en wordt dagelijks ingenomen. Hierbij geldt een dosering van 100 mg per dag, relatief hoog voor een pil. Methenolon enanthate wordt eens per week geïnjecteerd, in een dosis van minimaal 400 mg per week. Omdat primobolan wel degelijk de hormoonhuishouding beïnvloedt, dien je de kuur af te sluiten met een nakuur die nolvadex of clomid bevat. Enige bijwerkingen die kunnen optreden als gevolg van een kuur met primobolan zijn een krimping van de testikels als gevolg van een lagere zaadproductie en een toename in het lichaamshaar. Hoewel in kleine mate, kan het ook voor een versterking van de mannelijke aspecten in het vrouwelijk lichaam zorgen. Zaken als acne komen eigenlijk nooit echt voor.

You may like also

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *