Snel spiermassa opbouwen

imagesWeet waar je aan begint! Je wilt meer en sneller spiermassa ontwikkelen dit door bijvoorbeeld vaak in de week te trainen of juist aan bodybuilding te gaan beginnen. Vergis je er niet in maar 3x in de week trainen en wat cardio en gezond eet patroon staat niet gelijk aan bodybuilding. Wil jij ook jouw die body bereiken waar je altijd al van gedroomd hebt maar je weet niet hoe? In dit artikel lees je meer over hoe je op een snelle en goede manier zoveel mogelijk spiermassa opbouwt.

In dit artikel laat ik op 3 punten zien wat belangrijk is voor jouw wonderlichaam. Je leest hoe je op de juiste manier moet trainen, wat een gezond voedingspatroon is voor meer spiermassa en daarnaast hoe je anabolen gebruikt bij bodybuilding voor meer spiermassa.

Bodybuilding en op de juiste manier trainen.

In het begin als je echt start met bodybuilding weet je eigenlijk niet precies waar je aan moet beginnen, daarom lees je hieronder meer over wat je wel en niet moet doen. Ik heb 8 tips waar je aan moet denken.

1: Begin nooit in het begin met de meest zware gewichten, let op je techniek. Train hard maar verlang niet teveel van jezelf of je lichaam. Anders ben je tijdens het trainen op een foute manier bezig doordat je te zware gewichten gebruikt niet let op de juiste houding of techniek en dus je kans vergroot op blessures en hierdoor ook minder snel spiermassa kweekt
2: Wees consequent bezig en gooi niet allerlei oefeningen door elkaar, wat ik hiermee bedoel is dat je maar paar oefeningen gebruikt om meer spiermassa te kweken. Sommige oefeningen kunnen voor teveel belasting zorgen en te zwaar zijn ( juiste techniek ) en door allerlei oefeningen achterelkaar te doen zorg je er ook voor dat de spieren minder goed herstellen, en dus minder snel groeit.
3: Hard en vaak trainen in de week is prima, maar luister naar je lichaam. Geef jezelf voldoende rust om je spieren te laten herstellen anders krijg je te maken met overtraining en te hoge belasting van je spieren wat kan resulteren in blessures. Dan ben je nog verder van huis.
4: Zoals ik al zei is houding en techniek erg belangrijk! Zo ook met squatten, de benen waar veel spieren zitten en bevorderlijk is voor meer spiermassa op je lichaam.
5: Ga niet met een bepaalde oefening bezig als je echt last hebt van pijn, ook al voer je de oefening op de juiste manier uit. Het kan goed zijn dat je helemaal niet meer spiermassa ontwikkelt en het ook niet bijdraagt aan een gezonder lichaam.  Probeer dan met een andere soortgelijk oefening bezig te gaan.
6: Houd je aan dat schema dat je voor jezelf hebt opgemaakt maar wissel dit niet af om de paar weken. Dit komt omdat je lichaam moet wennen aan de verandering en het even kan duren voor je resultaat ziet.
7: Geef je lichaam voldoende rust. Je lichaam groeit juist als het herstelt in de rust periode dus, het is prima als je hard traint maar combineer dit altijd met voldoende rust. Gebruik hier voor een schema dan kan je lichaam hier ook aan wennen.
8: Zoek iemand met wie je samen kan afspreken om naar de sportschool te gaan, die ongeveer op hetzelfde niveau zit en ambitie heeft om hard te trainen. Laat je niet meeslepen door meer ervaren sporters dit kan blessures opleveren omdat je bijvoorbeeld vaker gaat trainen en minder rust neem. Luister naar je lichaam en volg je schema.

De juiste voeding en op een snellere manier spieren kweken.

gezonde-voeding-centimeterOp de juiste manier trainen is het halve werk, daarnaast is voeding ook belangrijk! Zie hieronder 7 tips over gezond en goed eten.

1: Eet voldoende, anders groeien je spieren niet en ontwikkel je minder snel spiermassa daarnaast is het ook niet gezond voor je lichaam.
2: Maak voor jezelf of haal het van internet een voedingsschema en houd je hier ook aan, een dag er niet aan houden kan best maar gaat wel ten koste van je ontwikkeling als bodybuilder. Voeding is de andere helft naar een gezond en mooi droom lichaam houd hier dus goed rekening mee.
3: Krijg genoeg eiwitten binnen! Eet bijvoorbeeld eieren, kip, vis, rood vlees en pasta voor voldoende eiwitten zodat je spieren groeien wat het uiteindelijke doel is van bodybuilding.
4: Krijg genoeg groenten en fruit binnen! Iedereen houd van een snackje zoals een oer-Hollandse stroopwafel, helaas is dit voor bodybuilding niet verstandig. In plaats daarvan kan je beter een banaan, appel of welk andere fruitsoort eten. Wat trouwens voor iedereen goed is ook al doe je niet aan een sport of bodybuilding.
5: Stel je wil wat drinken, drink dan geen frisdrank maar ga voor water. Zo’n 2 liter per dag aan water is voldoende, doe dit ook als je niet traint.  Je kan er eventueel een citroen of limoen bij in gooien, wat ook erg gezond is voor het lichaam.
6: Probeer zoveel mogelijk geen verzadigde vetten binnen te krijgen, dit is niet altijd even makkelijk omdat het in veel producten zit. Ook snoep of wit brood is ook geen aanrader sinds dit geen positief effect heeft op je sport inspanningen.
7: Variatie in je voedingspatroon is het beste wat je kan doen min de dingen die je niet moet eten zoals hierboven beschreven. Hierdoor krijg je voldoende vitaminen, proteine en koolhydraten binnen in het lichaam. Daarnaast zou je gebruik kunnen maken van eiwitshakes voor die extra aanvulling.

Laatste punt! Anabolen voor snellere spieropbouw.

Anabolen is hetzelfde als steroïde pillen. Dit is de synthetische versie van het hormoon testosteron wat in het mannelijke lichaam voorkomt, waardoor de mannelijke kenmerken van het lichaam van een man worden vergroot. Waarom zou je anabole steroïden gebruiken? De voornaamste reden is om op een snelle manier meer spiermassa te kweken. Je kunt als diehard bodybuilder goed en veel trainen, goede voeding tot je nemen en zo je spiermassa vergroten in combinatie met anabolen voor net die extra steun waardoor meer testosteron in je lichaam binnenkomt en je spieren sneller groter worden. Houd je aan je sport en voedingsschema in combinatie met anabolen steroïden dan heb je op een nog snellere manier resultaat en verkrijg je meer spiermassa dan als je het niet gebruikt.

Anabolen steroïden is geen wonderpil en zorgt er niet voor dat je binnen enkele maanden super gespierd bent als je op de bank zit met je zakje chips en biertje. Het advies is dan ook vele jaren ervaring te hebben in de sportwereld voordat je begint met anabolen. Een gezond lichaam is dan ook de juiste basis voor dat je begint met anabolen steroïden.

Hieronder nog 3 tips die je kunt raadplegen bij het gebruik van anabolen steroïden om je spiermassa een stuk sneller te vergroten.

1: Zorg ervoor dat je jouw anabolen zuiver van aard zijn. Dit kan je eventueel halen bij een arts of apotheek, maar niet bij een onbetrouwbare webwinkel die spotgoedkoop anabolen verkoopt. Als het te mooi om waar te zijn is, dan is dat het ook. Daarnaast is het halen van anabole steroïden uit een vieze apotheek in het buitenland ook geen aanrader. Heb je toch onzuivere anabolen gekocht dan kun je last krijgen van vervelende effecten op het lichaam dit tijdelijk of permanent.
2: Ga op een verantwoorde manier om met het tot je in nemen van anabolen, gebruik nooit teveel anabolen en overschrijd ook niet de kuur van je anabolen gebruik. Als je dit wel doet dan kan het zijn dat de anabolen je lichaam juist tegenwerken waardoor je geen spiermassa ontwikkelt en grotere kans creëert op schade aan je lichaam en dus aan je gezondheid.
3: Bij het gebruik van anabolen moet je ook houden aan een schema, volg dit ook. Je leest in welke hoeveelheden je moet doseren, in welke mate en wanneer je de kuur moet beëindigen om je lichaam bijvoorbeeld 6 maanden rust te geven ( verschilt per anabolen kuur ). Negeer je dit, dan vergroot je de kans op negatieve effecten op je lichaam.

Anabolen voor wat voor personen zijn ze geschikt?

scan 1Wat ik al eerder aangaf zijn anabolen het meest geschikt voor personen die al ervaring hebben opgedaan in de sportschool. Zij hebben namelijk de  motivatie om te trainen, goed gezond lichaam die de juiste balans heeft en de juiste combinatie van sporten en rust. Ook weten zij wat je er voor moet opofferen om deze stijl van leven te kunnen gebruiken en bekostigen, het is niet alleen sporten en voeding maar een way of life, denk daar goed aan. Als je niet de juiste instelling hebt of beter een gezond lichaam en juiste levensstijl is het gewoonweg geen aanrader om aan de anabolen steroïden te beginnen, je hebt dan geen juiste basis om je lichaam hier aan te laten wennen.

Als je al enkele jaren aan het trainen bent en je hebt een mooi gezond gespierd lichaam opgebouwd, maar je merkt dat je spieren niet groeien ondanks veel en vaak trainen plus goede voeding. Dan is het ideaal om eventueel aan de anabolen te beginnen, hierdoor geef je net die extra steun aan je lichaam om toch je spieren te laten groeien. Dit komt omdat de testosteron die je lichaam op een natuurlijke manier aanmaakt niet meer genoeg is om je spieren verder te laten groeien en nu kan je na jaren op hetzelfde niveau te zitten toch nog groeien en veel groter spiermassa aanmaken. Bedenk wel dat je dit op de juiste manier toepast en het geen wondermiddel is.