Testosteron

1416581027-testosteronJe wil resultaat zien, trainen en toch zo veel mogelijk spiermassa op bouwen? Dan kan het toch nog een tijdje duren voordat je echt resultaat ziet. Meer spiermassa verkrijgen kost niet alleen veel inspanning maar er gaat ook een lange tijd overheen, dit kan je oplossen door spiermassa nog sneller te laten groeien!

Gebruik maken van anabolen, bijvoorbeeld testosteron net zoals ervaren bodybuilders kan dan een optie zijn. Daarom lees je in dit artikel meer over testosteron, hoe het werkt en veilig gebruikt om je spiermassa sneller te laten groeien en wat er nou juist gebeurt als je hier onverantwoord mee omgaat.

Testosteron, wat is het nu precies?

Als eerste wat je moet weten is dat testosteron een hormoon is dat goed voor de gezondheid van een man, maak je echter te weinig aan dan kan dit zich uiten in diverse ouderdomsziekten. Het lichaam van een man maakt zelf ook testosteron aan en dit kan je zelf ook weer verhogen door meer te sporten, vooral krachtsport is hier erg goed voor.  Daarentegen hebben duursporten zoals  marathon lopers of wielrennen juist het tegenovergestelde effect. Daarnaast is goed gezond  eten en de nodige slaap pakken ook belangrijk.

Zelf kan je dus je eigen hormoon productie opschroeven, helaas is dit niet zo makkelijk. Wil je toch meer testosteron verhogen en produceren en meteen ook resultaat zien dan heb je de mogelijkheid om hormonen te gebruiken in de vorm van anabole androgene steroïden, wat de synthetische vorm is van het in de natuur voorkomende menselijke groeihormoon is. Op deze manier krijgt je lichaam meer testosteron binnen en kan je sneller en beter gebruik maken van de enorme hoeveelheid die in je lichaam komt.

Hoe werkt het?

Testosteron kopen of te wel het hormoon zorgt er voor dat de afbraak van eiwitten wordt geremd en daarnaast stimuleert het de eiwitsynthese. Hierdoor word je spiermassa sneller opgebouwd en wordt je ook in kortere tijd ook sterker.

Je kan natuurlijk ook gewoon de juiste levensstijl op nahouden door veel te trainen, gezond te eten en genoeg uurtjes slaap pakt, zo bouw je spieren op en word je groter. Alleen er zijn wel twee punten waar je aan moet denken die de groei kunnen tegenhouden. Of je hebt hoog niveau katabole hormonen, waardoor je  spieren afbreken of een te laag niveau anabole hormonen, die juist spieren opbouwen. Als je dit wilt voorkomen kan je meer gaan sporten, goed eten en voldoende slaap pakken, helaas is dit niet zo makkelijk en zal je tussen het sporten door ook voldoende rust moeten nemen. Anders maakt je lichaam niet voldoende anabole hormonen aan en juist meer katabole hormonen, waardoor je spieren juist worden afgebroken.

Of je kiest ervoor om je sportschema gewoon aan te houden en nog steeds hard te trainen maar dit keer met het gebruik van anabolen. Nu krijg je meer testosteron binnen en werkt je lichaam minder hard om deze hormonen aan te maken. Wat je  alleen nu nog moet doen is kwalitatief goede anabolen vinden en deze natuurlijk op een veilige manier gaan gebruiken, dit kan bij een arts of als dat niet lukt bij goed adres die anabolen levert.

Als je een punt bereikt waarbij je niet meer groter wordt op een natuurlijke manier kan je kiezen voor het gebruiken van anabolen om je lichaam te voorzien van meer testosteron. Dan kan je nog zo hard en vaak trainen maar groter word je niet en als je dan niet blij bent met wat je tot dan toe hebt bereikt kan je dit veranderen door het gebruik van anabolen door je spiermassa te vergroten. Houd wel in je achterhoofd dat je pas gebruikt als je weet dat je echt niet meer groeit en weet dat je aan de anabolen kunt gaan.

Veilig en verantwoord het testosteron verhogen.

Anabole steroïden brengen voordelen en nadelen met zich mee, voordeel is dat bij het gebruik je spiermassa in grotere mate toeneemt in een kortere tijd.  En met genoeg discipline en inzet kom je een heel eind, waar je wel aan moet denken is dat het ook negatieve effecten op kan leveren.

Effecten zoals hart- en vaatziekten, acne vorming en schade aan de lever zijn de nadelen waar je mee te maken kan krijgen. Als je nu ook op een niet veilige en verantwoordelijke manier met je androgene omgaat omgaat heb je een grotere kans op schade aan je lichaam.

Hieronder staan enkele punten waar je rekening mee moet houden bij het gebruik van anabolen steroïden. lees dit goed door en hanteer deze punten ook , zo niet dan kan je lichamelijk hier ernstige bijwerkingen bij ervaren zoals hart- en vaatziekten bij de inname van anabolen.

Goede voorbereiding en zuivere testosteron boosters zijn het halve werk

Er zijn veel namaak en kwalitatieve slechte anabolen op de markt, niet zuivere anabolen die spijtig genoeg wel worden verkocht. Als je gezond wil blijven in combinatie met goed eten, voldoende slaap in combinatie met het gebruik van anabolen steroïden is het van belang dat het zuiver spul is. Als het te mooi klinkt om waar te zijn dan is dat ook zo, koop daarom geen enorm  afgeprijsde anabolen, ga niet naar buitenland of bestel uit het buitenland en koop geen namaak of nep spul. Stel je hebt nu een testo booster bestelt en je hebt ze in huis dan kan je ze laten testen bij een laboratorium, dit betaal je wel uit eigen zak maar dan weet je wel zeker wat je precies gebruikt en kan je op deze manier de nadelige effecten ook een stuk verminderen.

21 jaar en ouder.

Tot je 21e jaar is je lichaam nog aan het groeien, als je voor deze leeftijd toch nog anabolen steroïden zal gebruiken zal het groeiproces vermindert kunnen worden. Reden hiervoor is dat je voor deze leeftijd al voldoende testosteron aanmaakt. Als je toch gebruikt zal het er juist toe kunnen leiden dat je klein blijft of kleiner word en niet dus groter, een goede reden dus om er niet aan te beginnen. Wacht tot je 21 jaar bent of ouder bijvoorbeeld 25 of 26 jaar en begin dan aan anabolen steroïden, dan ben je op een veilige manier bezig en weet je ook zeker dat het een meer positief effect heeft. Je kunt de testo boosters nemen in vorm van testosteronpreparaten, testo gel, en je kunt het injecteren

Train, neem rust en genoeg eiwitten.

Testosteron-Pillen-Voor-MannenSchijnbaar zien mensen het nemen van testosteron als een wonderpil waarbij ze niet hoeven te trainen en uit zichzelf wel gespierd worden ( niet veilig ) , elke fanatieke sporter weet dat je pas resultaten behaald als je vaak en hard traint geen excuses gebruikt en je inzet. Dit ook in combinatie met anabolen en natuurlijk de juiste rust neemt en goede voeding ( eiwitten ).

Juist doseren.

Gebruik met mate! Neem alleen die dosering van je testosteronpreparaten die je nodig hebt voor het gebruik , ga je hier wel overheen dan is de kans veel groter dat er negatieve effecten op treden, ondanks dat je zo snel mogelijk spieren wil opbouwen is het niet slim om het te doen. De bijwerkingen kunnen van tijdelijke aard zijn en als je pech hebt dan heb je er je leven lang last van.

Doe wat de kuur je voorschrijft.

Als je begint met een kuur houd je dan aan de regels wat de kuur voorschrijft, wijk hier niet van af! Als er word aangegeven dat een kuur enkele weken duurt en je daarna rust moet nemen van een aantal maand zeggen 6, dan is het ook verstandig om dit zo te volgen. Pak je die rust niet of sla je het advies van de kuur af dan kan dit grote negatieve gevolgen hebben. Spieren opbouwen met behulp van extra testosteron is goed mogelijk en leid ook tot een groter lichaam mits je aan alle regels houd.

Als laatste advies, lees je goed in voor je testosteron koopt.

Begin niet uit het niets met een hormonale behandeling, wat ik al eerder aangaf zijn er eventueel negatieve effecten op je gezondheid dit permanent of tijdelijk. Het hoeft niet zo te zijn dat iedereen hier standaard mee te maken krijgt maar die kans bestaat wel zeker, houd dit goed in je achterhoofd. Daarom moet je goed inlezen en weten waar je mee bezig bent, anders kan je achteraf nog wel is denken dat het wellicht niet zo goed idee was. Je weet nu dat er voordelen zijn en dus nadelen maar wat ook belangrijk is dat je weet hoe anabole werken, hoe je het gebruikt en waar je het beste anabolen steroïden kan kopen. Dus niet kopen in huis halen en gebruiken en maar zien wat er gebeurt, echter goed inlezen en dan tot actie overgaan.

Stel je hebt besloten dat je aan anabole steroïden wil beginnen probeer dan advies te vragen aan je huisarts/arts , professioneel of ervaren gebruiker, dit in combinatie met kennis die je hebt opgedaan. Op deze manier weet je zeker dat je alle mogelijke kanalen hebt gebruikt om op een veilige en verantwoorde manier testosteron te kopen.