Dianabol

jul 18, 2021Steroïde pillen1 reactie

blauwe d-bol pillen
Trenorol

D-Bal

Wil je een flinke toename in spiermassa en explosiviteit creëren, dan is dianabol een van de meest geschikte anabolen.

blauwe d-bol pillen
Wil je een flinke toename in spiermassa en explosiviteit creëren, dan is dianabol een van de meest geschikte anabolen. Een bekend voorbeeld van een fervent gebruiker van dianabol is bodybuilder Arnold Schwarzenegger, die dianabol vaak gebruikten in combinatie met testosteron. Ook vele andere bekende bodybuilders gebruikten de combinatie van dianabol met testosteron, al werden in deze vroegere tijden vaak lagere doseringen gebruikt dan tegenwoordig.

Dianabol is heel populair bij bodybuilders om te bulken. Het zorgt namelijk voor explosieve toename van spiermassa. Er zijn maar weinig andere anabole steroïde die voor evenveel en even snel resultaat zorgen. Dianabol wordt ook wel d-bol genoemd.

Dianabol is echt een super middel als je snel en veel spiermassa wilt opbouwen in korte tijd. Binnen enkele dagen kun je de eerst resultaten al merken. Dianabol zorgt voor maximale spierkracht en extreem groeiende spiermassa in een korte tijd. Dat maakt dianabol één van de meest sterke en snelste steroïden. Omdat dianabol snel werkt wordt het vaak gebruikt als kickstart in combinatie met langzaam werkende steroïden.

Gebruik

Een kuur met dianabol helpt je om in korte tijd veel spiermassa te kweken en zo veel kracht te winnen. Ook vindt de werking van dianabol in mindere plaats met een androgeenreceptor in vergelijking met andere anabolen, waardoor dianabol weinig concurreert om deze androgeenreceptor. Dit geeft het gebruik van dianabol nog meer voordelen. Kies je voor een langdurige kuur, dan kan dianabol bijvoorbeeld erg geschikt zijn om deze kuur te kickstarten zodat de kuur sneller aanslaat. Wel dien je te voorkomen dat je dianabol voor een langere achtereenvolgende periode gebruikt, omdat op deze lange termijn je lever veel schade kan toebrengen. De toxiciteit van dianabol is hoog, waardoor je moet oppassen met de lengte van je kuur.

Werking

Het gebruik van dianabol heeft relatief weinig gevolgen voor je hormoonhuishouding. Dit komt doordat het een beperkt beroep doet op de eerdergenoemde androgeenreceptor. Wel beïnvloedt een kuur met dianabol in sterke mate je eiwitsynthese en helpt het het gehalte van glycogeen in je lichaam te laten herstellen. Hierdoor is de uitwerking van dianabol op je spierkracht is aanzienlijk. Vaak wordt dianabol oraal toegediend. Omdat het ontworpen is om opname door de lever te doorstaan, heeft het wel een sterk giftige uitwerking op je lever en dien je op te passen met de lengte van je kuur. De werkzame stof methandrostenolone heeft een sterk aromatiserende werking naar oestrogeen, waardoor je hier bijwerking van kunt krijgen. Ook heeft het een slechte uitwerking op de celademhaling, waardoor duursporters beter geen gebruik kunnen maken van een kuur met dianabol. Andere bijwerkingen zijn een vettige huid, het vasthouden van vocht, een verhoogde bloeddruk en vergroting van de prostaat. Ook je hoofd- en lichaamshaar kunnen te maken krijgen met uitval en vrouwelijke gebruikers kunnen een toename kennen in mannelijke eigenschappen. Bij mannen kan het tijdelijk krimpen van de testikels optreden en voor diegene die er gevoelig voor is, een vorm van gynaecomastie.

Dosering

Vaak duurt een kuur met dianabol niet langer dan 6 tot 8 weken. Een langer gebruik kan de lever aanzienlijke schade opleveren. Gebruik je dianabol als kickstarter, dan kan er gedurende de eerste 4 tot 6 weken kan er 20 tot 40 mg dianabol toegediend worden. Gebruik je dianabol op zichzelf, dan kan er gedurende 6 tot 8 weken eveneens 20 tot 40 mg per dag worden toegediend. Een dergelijke dosering geldt ook voor de combinatie van dianabol met winstrol of primobolan. Dit zijn de enige stoffen waarmee dianabol gecombineerd kan worden. Om de gevolgen van een sterke aromatisering naar oestrogeen wat tegen te gaan, kan er nolvadex of arimdidex ingenomen worden met dianabol. Om het hormoon testosteron weer natuurlijk te helpen opbouwen, is bovendien een nakuur met nolvadex of clomid nodig. Een beginnerskuur met dianabol heet ‘Dianabol Only’, voor de meer gevorderde gebruiker kan de kuur ‘Dianabol met Winstrol’ geschikt zijn, die nog meer winst in spiermassa en explosiviteit oplevert.

Voordelen dianabol

In vergelijking met andere steroïden springt dianabol echt uit door de snelle werking. Er zijn nog meer voordelen:

– minimale invloed op hormoonhuishouding van het lichaam
– nauwelijks van invloed op de androgeen receptor
– grote stimulatie van eiwitsynthese
– herstelt glycogeenvoorraad van je spieren na training
– stimuleert spieropbouw

Kortom: dianabol is een ideaal middel voor maximale opbouw van spiermassa en -kracht. Hierin is dianabol zeker effectiever in dan andere steroïden. Het belangrijkste voordeel van dianabol is misschien wel dat dianabol de grootste uitwerking heeft op je eiwitsynthese in vergelijking met andere anabolen. Eiwitsynthese is een andere benaming voor de productie van eiwitten. Veel eiwitten in je lichaam zijn essentieel als je meer spiermassa en spierkracht wilt.

Welke dianabolkuur is het meest geschikt?

Dianabol is verbluffend effectief voor beginnende en ervaren sporters. Er is echter wel verschil in de samenstelling van de kuur. Zorg er daarom voor dat je de juiste kuur kiest en je zal zien hoe groot en snel je zal toenemen in spiermassa en spierkracht.

Voor beginnende sporters
Beginnende sporters kunnen het beste starten met een dianabol only kuur. Deze kuur houdt in dat je de eerste 4 tot 6 weken 20 tot maximaal 50 milligram dianabol dagelijks inneemt. Combineer dianabol in het begin nog niet met andere anabolen want dat kan te belastend zijn voor je lichaam.

Ervaren sporters
Dianabol werkt bijna niet via de androgeenreceptor. Daarom botst het niet met andere steroïden die wel via de androgeenreceptor werken. Dit maakt dianabol uitermate geschikt om te combineren met een langwerkende anabolenkuur. Deze combinatie zorgt voor nog meer en sneller resultaat. De meest geschikte combinatie is dianabol met wintrol of primobolan. Neem in dat geval 20 tot maximaal 50 milligram dianabol minimaal 6 en maximaal 8 weken lang. Langer dan 8 weken veroorzaakt leverbeschadiging. Deze combinatie is zeer krachtig en effectief om die reden zullen ervaren bodybuilders hier veel profijt van hebben.

Dianabol kan binnen een kuur ook gebruikt worden als kickstart omdat het erg snel werkt. In dit geval wordt dianabol vaak gecombineerd met testosteron. Testosteron werkt pas na enige tijd omdat het een lange ester heeft. Dianabol wordt ook vaak gestackt met andere anabolen om leverbeschadiging tegen te gaan. In beide gevallen wordt dianabol maar 4 tot 6 weken gebruikt met een dosering tussen de 20 en 50 milligram.

Zorg voor een nakuur
Dianabol heeft de eigenschap te aromatiseren. Oftewel: na je kuur ga je meer oestrogenen aanmaken in plaats van testosteron. Dit veroorzaakt een snelle afname van je spiermassa. Deze afname kan je tegengaan door na je kuur te starten met een kuur met nolvadex of clomid. Deze middelen gaan de werking van oestrogenen tegen en zorgen ervoor dat je natuurlijke testosteron een normaal niveau bereikt. Het beste is een nakuur van minstens 4 weken met dagelijks 20 milligram nolvadex of 50 milligram clomid.

Let op met imitatieproducten
Dianabol is ontzettend populair en wordt daarom veel verkocht. De goede en indrukwekkende resultaten met dianabol krijg je alleen als je zuivere dianabol aanschaft. Er zijn veel leveranciers die geen zuivere dianabol verkopen. In dat geval is dianabol nagemaakt. Imitatieproducten bevatten weinig tot geen dianabol maar vooral cafeïne. Cafeïne zorgt er alleen voor dat je jezelf sterk en energiek voelt, maar je zal er geen spiermassa door krijgen. Cafeïne is in vergelijking met dianabol pure geldverspilling. Zorg dus dat je de goede dianabol koopt bij betrouwbare leveranciers. Dit zijn:

British dragon;
Alpha Pharma;

Negatieve bijwerkingen

Helaas zijn er een aantal negatieve bijwerkingen die kunnen optreden. Je kunt dit al grotendeels voorkomen door het niet te lang te gebruiken. Bijwerkingen kunnen zijn:

– waterretentie;
– gynaecomastie;
– hogere bloeddruk;
– prostaathypertrofie;
– meer lichaamshaar;
– minder hoofdhaar;
– verkleinde testikels;
– erectiestoornissen.

Bovenstaande bijwerkingen gelden trouwens voor bijna alle anabole steroïden kuren.

D-Bal

Wil je een flinke toename in spiermassa en explosiviteit creëren, dan is dianabol een van de meest geschikte anabolen.

You may like also

1 Reactie

  1. Maaikel

    Hallo ik zou graag een potje dianabol willen bestellen. Hoe gaat dat in zijn werk mvg

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *