Clomid

dec 26, 2020Steroïde pillen1 reactie

clomit tablets

Clomid (clomiphene) is nauw verwant een nolvadex en beide hebben ze de eigenschap om een zeer mild oestrogeen te zijn. Het verschil tussen clomid en nolvadex is echter dat clomid een lichtelijk negatieve uitwerking heeft op de hormoonproductie van het lichaam, terwijl nolvadex hier juist een positiever effect op heeft. De werkzame stof in clomid is clomiphene en wordt oraal toegediend, aan de hand van pillen.

Gebruik

In feite kan clomid om twee redenen toegediend worden. Ten eerste helpt het gynaecomastie te voorkomen en ten tweede helpt het je lichaam te herstellen na een kuur door de natuurlijke hormoonproductie weer op peil te krijgen. Wanneer er gynaecomastie optreedt gedurende een anabolenkuur, dan dient de gebruiker nog dagenlang clomid toe te dienen om de verschijnselen in te dammen. Vaak wordt bij deze toepassing nolvadex verkozen boven clomid gezien de sterkere werking van nolvadex. Bij kuren waar anabolen worden toegediend die sterk aromatiseren tot oestrogeen, dient de toediening van clomid of nolvadex vervolgd te worden met een sterkere nakuur van bijvoorbeeld arimidex, letrozole of exemestane. Deze stoffen treden namelijk pas na een aantal dagen in werking, maar beperken wel in sterkere mate de oestrogeenproductie in het lichaam. Als vuistregel voor de toediening van clomid geldt dat tijdens het eerste deel van de kuur de dosis clomid hoger is dan tijdens het tweede deel. Bij kortwerkende kuren wordt er met een nakuur met clomid gestart na vier dagen, bij langwerkende kuren kan dit oplopen naar twee weken na de laatste injectie van de reguliere kuur. Bij pillen in de reguliere kuur geldt dat er wordt gestart de dag na de laatste inname. Afhankelijk van de soort kuur kan de gehele nakuur 3 tot 5 weken in beslag nemen. Ook heeft de mate van onderdrukking van testosteron die het lichaam natuurlijk aanmaakt invloed op de lengte van de nakuur.

online clomid kopen

Werking

Aangezien clomid en ook nolvadex behoren tot de zeer milde oestogenen, binden ze sterk aan oestrogeenreceptoren. Hierdoor kunnen de sterkste oestrogenen niet hun uitwerking op het menselijk lichaam hebben. Wel zijn nolvadex en clomid minder sterke blokkers voor oestrogeenvorming dan de aromataseremmers proviron, arimidex, letrozole en exemestane. Clomid geldt daarom, net als nolvadex, als een Selective Estrogen Receptor Modulator (SERM). Bekende bijwerkingen van kortwerkende kuren met clomid zijn acne en hoofdpijn, dat gepaard kan gaan met een vertroebeling van het zicht en terugkerende opvliegers. Bij vrouwelijke gebruikers kan er een onregelmatige menstruatie optreden. Ook kan het de werking van anticonceptiepillen in de war brengen. Echter, bij kuren die tot 6 weken duren of bij kuren om gynaecomastie tegen te gaan treden vrijwel geen bijwerkingen op.

Dosering

Als tijdens een reguliere kuur gynaecomastie optreedt, dient er direct een dosering van 50 tot 100 mg clomid per dag toegediend te worden aan het lichaam. Deze kuur moet vervolgens tot zeker 4 dagen na de reguliere kuur toegediend worden. Zoals hierboven uitgelegd kan deze lengte per variëren per kuur. Voor een kuur met clomid is gedurende de eerste 2 weken vaak 150 mg per dag voldoende, waarna in de daaropvolgende 2 weken 100 mg per dag genoeg is.

You may like also

1 Reactie

 1. Supersupstore

  Beste… bij deze wil ik u platinum 10ml vials (geen ampullen) aanbieden.

  100 stuks afname 15€
  250 stuks afname 14€
  500 stuks afname 12,50€

  Ik hoor graag van u
  Wickr : supersupstore
  Email : supersupstore@tutanota.de

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *