Veelgestelde Vragen

Kan ik bij jullie terecht voor medische vragen?
Nee. Wanneer je vragen hebt die te maken hebben met je gezondheid of andere medische zaken, raden we je aan contact op te nemen met je dokter.

Welk product kan ik het beste gebruiken om meer massa te creëren? Ik ben 29 jaar oud en weeg 84 kilogram.
Als je precies wilt weten hoeveel massa in jouw situatie gecreëerd kan worden raden we je aan om contact op te nemen met een gekwalificeerde dokter. Deze kan je na een volledig lichamelijk onderzoek het juiste advies geven. Wij kunnen je geen advies geven en nemen ook geen verantwoordelijkheid voor adviezen die gegeven worden door derden en gebaseerd zijn op onvolledige gegevens. Anabole steroïden zijn producten die gebruikt dienen te worden onder toezicht van een gekwalificeerde arts. Deze kan alle vragen over het gebruik beantwoorden.

De producten die ik besteld hebt lijken niet te werken. Ik merk geen verschil. Hoe komt dat?
Supplementen zijn geen vervanging van voeding en beweging. Naast het gebruik van supplementen is het heel belangrijk dat je een gezond eetpatroon hanteert en genoeg traint om de beste resultaten te behalen.

Ik zou een email van jullie ontvangen, maar tot nu toe heb ik nog steeds geen reactie gehad.
Als je geen email van ons ontvangen hebt kan dat twee redenen hebben: onze e-mails worden als spam gemarkeerd. Controleer daarom je Ongewenste mail of Spamfolder. Als je daar onze e-mail niet terugvindt dan kan dat komen doordat je e-mailprovider onze e-mails blokkeert. In dat geval kan je contact opnemen met de provider om ze te vragen onze IP-adres te deblokkeren. Wanneer dat niet mogelijk is kan je kiezen voor een ander e-mailprovider die onze e-mails wel doorlaat. Wij hebben goede ervaringen met Gmail.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Helaas bieden onze partners deze mogelijkheid niet. Wij hebben een volledig geautomatiseerde affiliate website, waarbij je bestelling netjes worden verwerkt door onze partners en worden afgeleverd bij jou thuis.

Wat is jullie mening over de verschillende anabole steroïden zoals Deca, Sustanon, D-bol, Winny?
Onze ervaring met of mening over een bepaald product hoeft niet hetzelfde te zijn als die van iemand anders.  Omdat ieder persoon anders is kan een bepaald product beter werken bij de ene persoon dan bij een ander. Daarom kunnen we geen algemene uitspraken doen over deze producten die voor iedereen van toepassing zouden zijn.

Zijn de producten die jullie partners aanbieden betrouwbaar en veilig?
Ja, deze producten zijn 100% betrouwbaar en veilig.  Hou er wel rekening mee dat ieder mens anders is en dus ook anders kan reageren op de verschillende producten. Bij twijfel raadpleeg altijd je dokter. Daarnaast is het niet verstandig om allerlei producten samen te gebruiken en de aanbevolen dosis zomaar te verhogen. Verder raden we je aan niet te veel te vertrouwen op informatie op het internet wanneer je een bepaalde chronische aandoening hebt of medicijnen gebruikt. Laat je hierover en over andere medische vragen altijd informeren en adviseren door je dokter. Vergeet niet dat deze een geheimhoudingsplicht heeft.