Over ons

Sinds 2012 is petraruns.nl actief op de markt van anabolen vervangers. We schrijven over verschillende soorten anabolen, medicijnen, groeihormonen en peptides, en geven alle aanvullende gegevens voor een verantwoord gebruik. Ons succes meten wij af aan de waardering van onze bezoekers. Als zij terugkeren, betekent dit dat wij iets goed doen. Daarom zetten wij in op kwaliteit.

Als wij onze bezoekers vragen waarom ze bestellen bij onze partners, dan zien we vaak dezelfde punten naar voren komen. Zo werken zij erg discreet en bestel men met een vertrouwd gevoel bij hun. Onze klantenservice is de hele week en 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en advies. Het assortiment van onze partners is enorm en biedt voor ieder doel wat wils. Dit combineren zij met scherpe prijzen, wat een sterke prijs-kwaliteitverhouding oplevert. Bovendien werkt deze levering snel en overal.

Voor iedere terugkerende én nieuwe klant zullen onze partners te allen tijde voor 100% inzetten. Alleen op deze manier garandeert petraruns.nl het beste voor haar bezoekers. Wij verkopen zelf niks, alle transacties verlopen op de webistes van onze affiliate partners die u bezoekt via de links op onze website.