Wat is Winstrol Depot

okt 25, 2021Steroïde pillen1 reactie

winstrol depot verpakking

winstrol depot verpakking

Winstrol is erg populair bij sporters en met name bij bodybuilders door zijn veelzijdigheid. Het middel kent verschillende namen zoals winny, stanozobol en stromba. Stromba is het meest verkrijgbaar in Europa. Winstrol is een ideaal middel om mee te stacken. Het kan gebruikt worden in zowel cut- als bulkkuren. Je kunt winstrol injecteren of oraal innemen. Winstrol Depot is de merknaam van anabole steroïden met de anabole steroïde Stanozolol. Dit is een zeer populaire anabole steroïde onder steroïde nieuwkomers en professionele bodybuilders. Winstrol Depot 3 x 50 mg/amp is beschikbaar als mondelinge anabole steroïde en in zijn injecteerbare vorm als injecteerbare anabole steroïde.

Het Winstrol effect werd in 1962 ontwikkeld en uitgebracht door Winthrop Laboratoria. Snel hierna werd winstrol ook door andere farmaceutische bedrijven gemaakt. Winstrol dankt zijn bekendheid vooral door het farmaceutisch bedrijf Zambon. Zij droegen in 2007 hun licentie over aan firma Desma. In de geneeskundig wordt winstrol gebruikt om gewichtsverlies bij bepaalde ziektebeelden tegen te gaan.

Winstrol helpt aidspatiënten om gewichtsverlies door de ziekte tegen te gaan. Gewichtsverlies verzwakt deze patiënten waardoor de kans op andere ziekten of zelfs overlijden groter wordt. Ook extreem magere COPD-patiënten hebben baat bij winstrol omdat het verdere gewichtsverlies voorkomt. COPD is een chronische longziekte.
Winstrol is ook effectief bij de genezing van brandwonden dankzij het herstellende effect van de huid.

Een populaire steroïden

Bij sporters, met name bodybuilders, is winstrol vooral bekend als steroïde. Het is één van de meeste gebruikte anabole steroïden. Voorheen werd het ook door atleten gebruikt bij de Olympische spelen. Maar omdat winstrol traceerbaar is in urine hebben vele hier achteraf geen baat bij gehad en moesten ze hun medaille weer inleveren.

Tegenwoordig wordt winstrol nog steeds veel gebruikt door amateur bodybuilders en atleten. Het middel is namelijk goed verkrijgbaar en daarnaast erg veelzijdig. Voor zowel droogtrainen of bulken is het middel erg effectief. Winstrol heeft een milde werking waardoor de bijwerking kleiner zijn dan bij andere steroïden. Maar ondanks deze milde werking helpt winstrol om in een relatief korte tijd droge spiermassa op te bouwen. Dat komt omdat je bij het gebruik van winstrol weinig vocht vasthoudt en weinig last hebt van andere negatieve oestrogene bijwerkingen.

Winstrol altijd dagelijks innemen
Winstrol kun je injecteren of oraal innemen. Beide vormen zijn erg geschikt omdat de samenstelling nagenoeg hetzelfde is. Het zijn allebei gemethyleerde stoffen waardoor ze niet veresterd worden. Dit betekent dat ze een korte werking hebben. Je moet winstrol dus dagelijks gebruiken. Dat geldt ook voor de veterinaire vorm ondanks dat er vaak bij staat vermeld dat deze vorm wekelijks ingenomen kan worden. Als je als bodybuilder resultaten wilt moet je ook deze vorm dagelijks injecteren of slikken. Winstrol wordt namelijk geleverd in een waterige oplossing. Hierdoor wordt het niet snel in het vetweefsel opgenomen. Deze opname in het vetweefsel zorgt juist voor verestering en opslag van de steroïde in het lichaam. Wanneer dit maar in lichte vorm gebeurd, kan een steroïde nooit lang werkzaam zijn in het lichaam, zoals bij winstrol.

Meest effectieve gebruik van winstrol

Als je Winstrol oraal inneemt wordt het in je lichaam grotendeels afgebroken in de lever. Hierdoor kan het middel niet goed werken. Om die reden raden veel gebruikers aan om voor de injecteerbare vorm te kiezen. Dit wordt nagenoeg niet afgebroken en is daarom veel effectiever. Toch kleeft er een groot nadeel aan het injecteren van winstrol. Winstrol moet dagelijks worden ingespoten. De plek op het lichaam waar de injecties worden geplaatst kan daardoor pijnlijk worden of er ontstaan abcessen en bobbels. Hiervoor zijn twee oplossingen:

1. Je pakt zo vaak mogelijk een andere plek voor de injecties.
2. Je kiest ervoor om winstrol te drinken.

De laatste optie wordt het meest gekozen door ervaren gebruikers.

De effecten

De effecten van Winstrol Depot  zijn hetzelfde als de effecten van Stanozolol omdat Winstrol Depot als enige werkzame anabole steroïde Stanozolol bevat. Dit middel is erg populair onder steroïde nieuwkomers vanwege de superieure stanozolol effecten, die bestaat in een hoge kwaliteit spieraanwinst met meestal geen water retantion.

Winstrol Depot is een van de eerste keuze anabole steroïden voor steroïde nieuwkomers omdat ze beschikbaar is als mondelinge anabole steroïde.

Bijvoorbeeld:

  • Azolol vervaardigd door Britse apotheek Thailand
  • Stanozolol tabletten vervaardigd door Genesis anti-aging producten Singapore
  • Vervaardigd door Desma (Zambon) Espana winstrol
  • Stromba vervaardigd door Hubei Huangshi Nanshang P.R.C

Cyclus kan er als volgt uitzien

Een Winstrol Depot 3 x 50 mg/amp cyclus heeft geen verschil als ze mondeling of in injecteerbare vorm wordt gebruikt. Dit moet in een periode van 4 tot 8 weken. Winstrol Depot Stanozolol hoort niet langer dan 8 weken te worden gebruikt  omdat beide vormen van deze anabole steroïde 17-alpha zijn alkylated, die is niet echt gezond is voor de lever.

Winstrol Depot  moet worden genomen in een mondeling vorm of als injecteerbare anabole steroïde in een verhouding van 50 mg tot 100 mg elke dag voor het beste resultaat in spiergroei!

Winstrol Depot 3 x 50 mg/amp is stapelbaar met bijna elke andere anabole steroïde.

De meest populaire Winstrol Depot stapel is met alle testosteron, Nandrolones of elke andere injecteerbare massa steroïden. Alleen voorzichtigheid moet worden genomen met Trenbulone sinds dit een beetje giftig is voor de lever.

Dosering van winstrol en stacken
De meest effectieve dosering van winstrol is 50 milligram per dag. Je kunt winstrol ook prima stacken. De meeste kuren kun je ongeveer 6 weken doen. Houdt deze 6 weken aan als een maximum, langer gebruik van anabolen kan erg schadelijk zijn voor je lichaam.

De combinatie die je maakt met winstrol en andere anabolen is afhankelijk van je doel.

Stack voor droogtrainen/cutten
Combineer winstrol met: boldenone, masteron en trenbolon

Stack voor bulken
Wil je snel en effectief spiermassa en spierkracht opbouwen, stack winstrol dan met deca en nilevar.

Negatieve bijwerkingen

Helaas zijn er een aantal negatieve bijwerkingen van winstrol. Zoals vergroting van de prostaat of gewrichtspijn. Dat laatste kan vervelend zijn tijdens de training of in het dagelijks leven.

Huid
Er zijn gebruikers die tijdens een winstrol kuur meer last krijgen van acne of een vette huid.

Cholesterol
De cholesterol wordt gemaakt in je lever. De hoeveelheid cholesterol die wordt geproduceerd is afhankelijk van onder andere je voeding, bewegingsniveau en leefstijlkeuzes. Winstrol en met name de orale vorm, kan je lever beschadigen. Dit zorgt ervoor dat er een scheve balans ontstaat van de cholesterol in je lichaam. Dit verhoogt het risico op hart- en vaatziekten. Gebruik het daarom niet langer dan 6 weken.

Invloed van testosteron
Testosteron is onmisbaar als je meer spiermassa en spierkracht wilt opbouwen. Maar meer testosteron in je lichaam beïnvloed ook andere zaken dan alleen je spieren. Zo kan door testosteron je lichaamsbeharing laten toenemen in tegenstelling tot je hoofdhaar die juist minder wordt.

Bijwerkingen vrouwen
Door de toename van testosteron in het lichaam ontstaat de kans op vermannelijking. Testosteron is namelijk een mannelijk geslachtshormoon. Vrouwelijke gebruikers kunnen merken dat het lichaamshaar toeneemt en de borsten kleiner worden.

Niet bewaren boven 30 ° C of 86 ° F

You may like also

1 Reactie

  1. Marvin

    Hoe kan ik dit bestellen? De meeste sites gaan via bitcoin hoop dat ik deze via ideal kan betalen

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Clenbuterol vs Winstrol - Wat is beter om te cutten? - Spieren En Conditie - […] het op winstrol aankomt, kan de gebruiker meer haarverlies, verhoogde hartslag, acne, verlaagd HDL-cholesterol, […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *