Turinabol

jun 15, 2021Steroïde pillen0 Reacties

dianabol pillen

Een mildere variant van dianabol is turinabol. Ook turinabol is geliefd onder sporters, getuige het gebruik ervan door Oost-Duitse deelnemers aan de Olympische Spelen in de jaren ’60. Dit heeft hen een grote medaillewinst bezorgd. Turinabol helpt je goede resultaten te boeken, zonder de heftige uitwerking op je lichaam die kenmerkend is voor dianabol.

Gebruik

Vooral beginnende sporters maken doorgaans gebruik van een kuur met turinabol. Het heeft een uitwerking op zowel spierkracht en droge massa, waardoor zowel het effect als de bijwerkingen relatief mild van aard zijn. Je spiermassa zal toenemen, zij het in beperkte mate. Ook je spierkracht neemt toe als gevolg van een kuur met turinabol. Er vindt geen aromatisering naar oestrogeen plaats. Hierdoor bouw je de spiermassa droog op en deze niet veel zal toenemen, terwijl je wel spierkracht opbouwt. Ook vormt turinabol een uitstekende toevoeging aan een stack, omdat het testosteron vrijmaakt en deze vervolgens vastgehouden wordt door enzymen. Dit maakt turinabol lang niet zo giftig voor de lever als dianabol, dat sterk toxisch is.

Werking

Wil je werken met droge massa en tegelijkertijd genoeg spierkracht opbouwen, dan is de keuze voor een turinabol een juiste. Het biedt een licht chemische ondersteuning voor beginnende sporters en maakt het toepassen van een dergelijke kuur laagdrempelig. Ook voor de meer ervaren sporters die het liefst met weinig risico’s willen werken is turinabol erg geschikt. Voor beginners is een kuur ‘Turinabol Only’ geschikt, terwijl de meer ervaren gebruikers kunnen kiezen voor ‘Turinabol met Winstrol’.

Dosering

Een kuur met turinabol kan tot 8 weken volgehouden worden. Hierbij wordt er dagelijks 40 tot 60 mg toegediend. Omdat turinabol een relatief milde werking heeft, kan een nakuur met nolvadex of clomid helpen je niveau van testosteron in je lichaam weer op een natuurlijk peil te brengen. Eventuele bijwerkingen van turinabol kunnen bestaan uit een moeizamere stolling van het bloed, een vettige huid en de vorming van acne. Voor mensen die daar gevoelig voor zijn, kan er gynaecomastie optreden. Bij mannen kunnen zaken als erectieproblemen en een verkleining van de testikels ontstaan. Vrouwen moeten waken voor de versterking van mannelijke eigenschappen in het lichaam.

You may like also

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *