Trenbolone

mei 13, 2021Steroïde pillen0 Reacties

injectie trenbolone
Trenorol

Trenorol

Extreme spiergroei met de androgenische werking van Trenorol. Toename in kracht, sterkte en verbeterde conditie. Inplaats van Trenbolone.

De grootste krachtpatser onder de anabolen is trenbolone. Trenbolone komt in drie varianten, te weten trenbolone enanthate, trenbolone acetate en parabolan. Alle varianten worden geïnjecteerd, maar verschillen in de werkingsduur. Voor alle geldt dat gezien de kracht van de kuren, deze met voorzorg toegediend moeten worden. Trenbolone is verwant aan nandrolone, maar heeft een geheel andere werking. Een populaire kuur is er eentje die gebruikt wordt voor het cutten, waarbij droge spierkracht opgebouwd wordt met behoud van de spiermassa. Deze kuur heet ‘Testosteron Propionate met Trenbolone Acetate en Masteron Propionate cutkuur’ en verenigt kortwerkende versies van testosteron, trenbolone en masteron.

Gebruik

Naast het cutten, wordt trenbolone ook gebruikt om juist te bulken. Hierbij wordt een overdaad aan calorieën ingenomen, dat omgezet kan worden tot spiermassa. Om te cutten wordt vaak de kortwerkende kuur met trenbolone acetate gebruikt, om te bulken vaak de langwerkende kuur met trenbolone enanthate. Hierbij kunnen testosteron en dianabol kunnen de werking van trenbolone versterken. Het combineren van trenbolone tot een stack met deca wordt daarentegen ontraden. Bij het cutten kan er een combinatie worden gemaakt met primobolan of winstrol, maar ook met testosteron propionate en masteron propionate. Na een kuur met trenbolone wordt er nakuur gevolgd met nolvadex of clomid. Ook tijdens de kuur kan er al het hormoon HCG toegediend worden om de hormoonhuishouding sneller op peil te krijgen na de kuur.

Werking

Trenbolone aromatiseert niet met oestrogeen, waardoor het veel spiermassa opbouwt en tegelijkertijd veel vet verbrandt. Daardoor lijkt trenbolone op testosteron, behalve dat erbij het gebruik van trenbolone geen bijwerkingen kunnen optreden als gevolg van aromatisering. Dit voorkomt onder meer waterretentie. Trenbolone is de enige van de familie van anabolen die deze eigenschap kent. De werking van trenbolone zit ‘m bovendien in de stijging van IFG-1, een hormoon met sterke anabole eigenschappen. Daarnaast zorgt trenbolone ervoor dat er meer stikstofretentie in de spieren ontstaat. Eiwitten bevatten stikstof en deze eiwitten worden in sterkere mate vastgehouden door de spieren. Deze eiwitten komen zo beschikbaar voor eiwitsynthese, en daarmee voor de opbouw en het herstel van spieren. Omdat trenbolone sterk androgeen is, zelfs vijfmaal zo androgeen als testosteron, versterkt het gebruik van trenbolone de spierkracht en het vetverlies. Trenbolone bindt zeer sterk met de androgeenreceptoren die, eenmaal geactiveerd door de binding, in spieren zorg dragen voor de spierkracht en in vetcellen voor vetverlies. Testosteron en dianabol versterken deze werking en worden daarom vaak gecombineerd met trenbolone.

Feed efficiency

Van trenbolone wordt ook gezegd dat het de zogenaamde ‘feed efficiency’ en de opname van mineralen verhoogt, in ieder geval bij dieren en mogelijk ook bij mensen. Feed efficiency bepaalt de factor waarmee bepaald wordt hoeveel voedsel gegeten moet worden voor een stijging van het lichaamsgewicht optreedt. Met name voor het bulken kan dit voordelen opleveren, omdat inzicht in feed efficiency ervoor kan zorgen dat je voedsel efficiënter verbruikt wordt en het maximale uit op opbouw van je spiermassa haalt. Dit heet met een ander woord Feed Conversion Efficiency, FCE. Bovendien kan tijdens het cutten spiermassa zo beter behouden blijven. Zo heeft trenbolone onder meer de eigenschap om receptoren voor bepaalde hormonen te blokkeren, die zorgen voor spierafbraak.

Bijwerkingen

online trenbolone kopenEen kuur met trenbolone is niet voor iedereen weggelegd. De bijwerkingen van deze kuur kunnen nogal bijzonder zijn. Allereerst zijn er de meer voorkomende bijwerkingen te detecteren. Hierbij kun je denken aan het verlies van hoofdhaar, de vorming van acne en een verhoogde bloeddruk. Ook kan er gynecomastie optreden, omdat trenbolone progestageenreceptoren blokkeert. Dit kan tegengegaan worden met de stoffen arimidex of letrozole. Er kunnen echter meer heftige bijwerkingen ontstaan. Dit betreft onder meer slapeloosheid, overmatig zweten tijdens onder meer het slapen, een verhoging van het hartritme, gevoelens van onrust en zelfs angstaanvallen, een lager libido en erectiestoornissen. Een lager libido en erectiestoornissen komen echter alleen voor als de dosis trenbolone te hoog is gebleken en kan tegengegaan worden door een stack van trenbolone met testosteron.

De overige bijwerkingen kunnen verschillen in de mate waarin ze voorkomen bij gebruikers en met de hoogte van de dosis trenbolone. Om dit proces wat te matigen, kun je eerst beginnen met een kuur met trenbolone acetate. Dit is de kortwerkende variant van trenbolone. Als de bijwerkingen te heftig worden, kan er gestopt worden met deze kuur waarna de meeste bijwerkingen na maximaal 3 dagen verdwijnen. Bij de langdurige kuur met trembolone enanthate is deze periode waarin de bijwerkingen verdwijnen langer. Door te starten met een kortwerkende kuur, kan een gebruiker uitproberen wat zijn of haar reactie op trenbolone acetate is, waarna eventueel overgegaan kan worden op een middellange kuur met parabolan of een langdurige kuur met trembolone enanthate.
Dosering

Bij een langwerkende kuur met trenbolone enanthate, vaak gebruikt bij het bulken, wordt doorgaans een dosis van 400 mg per week gehanteerd. Om te cutten met de kortwerkende kuur met trenbolone acetate, wordt vaak een dosis van 75 mg per injectie gehanteerd. Deze injectie wordt dagelijks, of om de dag, toegediend. Hierboven is reeds uitgelegd hoe stacken werkt met trenbolone, evenals de nakuur met nolvadex of clomid die volgt op de reguliere kuur met trenbolone.

Trenorol

Extreme spiergroei met de androgenische werking van Trenorol. Toename in kracht, sterkte en verbeterde conditie. In plaats van Trenbolone.

You may like also

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *