Proviron

feb 18, 2021Steroïde pillen2 reacties

proviron pillen

Gebruikers van verschillende anabolenkuren kiezen ervoor hier ook proviron (mesterolone) aan toe te voegen. Proviron, met als werkende stof mesterolone, geldt als een androgene stof met milde bijwerkingen. Wel is het licht hepatoxisch. Dit betekent dat er bij sommige gebruikers sprake kan zijn van een langdurige, pijnlijke erectie. Bij hoge doses kunnen de testikels tijdelijk krimpen, en werkt het groei tegen bij jongeren die nog in de groei zijn.

Gebruik

Proviron wordt in feite vooral gebruikt in een stack met testosteron of andere vergelijkbare anabolen. Hierdoor vergroten gebruikers hun spiertoename ten opzichte van de toename in vocht en vet. Met andere woorden, na de kuur zullen spieren minder uit vocht en vet, en meer uit spier bestaan. De toevoeging van proviron levert daarmee meer winst op dan bij een reguliere kuur om spiertoename te bewerkstelligen. Wel zijn de effecten van proviron relatief beperkt door zijn milde werking, en zullen resultaten met name terug te zien zijn in vetverlies en een lichte toename in spierkracht. Ook wordt proviron toegediend in combinatie met dianabol, boldenone of nandrolone om bijwerkingen van deze stoffen als gevolg van oestrogenen tegen te gaan.

Werking

Als androgene stof aromatiseert proviron niet tot oestrogeen na toediening in het lichaam. Het bezet androgeenreceptoren, wat normaal gesproken zal leiden tot vetverlies, een toename in spierkracht en een toename in spiermassa. Proviron geldt echter als een milde stof, die vaak al zich aan andere enzymen bindt voordat het de androgeenreceptoren bereikt. Dat gedeelte wat zich wel aan androgeenreceptoren bindt, zorgt in de regel voor vetverlies. Proviron kan zich echter ook binden aan het aromatase-enzym, waardoor stoffen als testosteron hier niet meer door gearomatiseerd kunnen worden. Ook offert proviron zich als het ware op voor testosteron door te binden aan het hormoon SHBG, ook wel geslachtshormoon bindend globuline genoemd, en albumine. Deze twee hormonen binden normaal gesproken aan testosteron. In al deze gevallen bindt proviron sterker aan de hormonen dan testosteron, en daarmee versterkt proviron de effectiviteit van een kuur met testosteron. Het vermindert bijwerkingen als gevolg van oestrogenen, zoals waterretentie en de kans op gynaecomastie. Ook heeft proviron een relatief grotere overlevingskans in de lever ten opzichte van veel andere stoffen die oraal toegediend worden.

online proviron kopen

Dosering

Proviron wordt eigenlijk altijd gecombineerd met een stof als testosteron en eventueel aanvullende stoffen. In een dergelijke stack zijn doseringen te volgen van zo’n 50 mg per dag tot wel 250 mg per dag. Hierbij is 50 mg in principe voldoend en een dosis van 50 tot 100 mg per dag normaal. Tot 250 mg zullen er in ieder geval weinig tot geen bijwerkingen optreden.

You may like also

2 Reacties

  1. R

    Gebruik ik proviron samen met dianabol

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *