Nandrolon

jan 25, 2021Steroïde pillen0 Reacties

deca injectie

Nandrolone is een van de meest voorkomende anabolen en kent twee uitvoeringen. De meest bekende variant en tevens een van de meest populaire anabolen is deca, dat nandrolone decanoate als werkzame stof heeft. De andere variant is durabolin, dat nandrolone phenylpropionate kent als werkzame stof. Beide uitvoeringen van nandrolone hebben de eigenschap dat ze geïnjecteerd worden. Wel verschilt de duur dat beide varianten werkzaam zijn en daarmee hoe vaak ze geïnjecteerd moeten worden. Een bekende kuur van nanadrolone is de ‘Testosteron/Deca massakuur’.

Gebruik

Deca, de meest populaire vorm van nandrolone, wordt wekelijks geïnjecteerd. Het onderdrukt op sterke wijze de hormoonproductie van het lichaam en blijft hierbij gedurende lange tijd actief in het lichaam. Deca wordt daarom wekelijks toegediend en heeft een langdurige werking van meer dan 12 weken. Daarentegen moet durabolin al om de 4 dagen toegediend worden. Beide varianten worden voornamelijk gebruikt om veel spierkracht tegelijk op te bouwen door een overschot aan calorieën in te nemen, ook wel ‘bulken’ genoemd. Ook vormt nandrolone als geheel een geschikte combinatie met andere anabolen, zoals testosteron. Zo kan er een stack gevormd worden van deca, dianabol en testosteron, om populaire kuren die geschikt zijn voor bulken een kickstart te geven.

Werking

online deca kopen
Nandrolone is een van de betere anabolen om je spiermassa te vergroten. Dit kan plaatsvinden op twee manieren. Allereerst wordt de stikstofretentie van eicellen vergroot. Je spieren gaan door een kuur met nandrolone meer eiwitten vasthouden. Deze eiwitten bevatten op hun beurt weer stikstof. Hierdoor neemt de eiwitsynthese in je lichaam, met als gevolg dat je spiergroei sneller plaatsvindt. Daarnaast aromatiseert een klein gedeelte van nandrolone een een sterke vorm van oestrogeen, waardoor meer glycogeen wordt opgeslagen en meer groeihormonen worden afgegeven aan je lichaam. De beperkte aromatisering zorgt voor maar een kleine mate van oestrogene bijwerkingen. Echter, nandrolone kan zich wel binden aan progesteronreceptoren. Dit kan gynaecomastie in het borstweefsel versterken. Om de receptoren alvast te bezetten zodat nandrolone er zich niet aan kan hechten, kunnen de stoffen nolvadex of clomid erbij ingenomen worden. Als er een combinatie wordt gemaakt van nandrolone met testosteron, dat sterk aromatiseert, kan een stof als proviron worden bijgevoegd dat geldt als een aromatasremmer.

Kuren

Het verschil tussen deca en durabolin zit ‘m in de werkingsduur. Deca geldt als een langwerkende kuur, terwijl durabolin geldt als een kortwerkende kuur. Nandrolone zorgt voor een grotere vochtophoping in gewrichten. Hierdoor kan er met sterkere gewichten worden getraind zonder dat de sporter pijn ervaart. Durabolin blijkt minder vocht vast te houden dan deca, wat de spiermassa die toeneemt kwalitatief beter zou moeten maken. De lange werking van deca zorgt bovendien dat het langer duurt voor de natuurlijke verhouding van testosteron is hersteld in het lichaam. Om dit op te vangen, kun je ervoor kiezen om een langwerkende vorm van testosteron twee weken langer toe te dienen dan deca. Omdat deca de hormoonproductie flink onderdrukt, kunnen er verschillende bijwerkingen optreden, waaronder een tijdelijke krimping van de testikels en erectiestoornissen. Ook kan de prostaat groter worden, acne ontstaan en de huid vetter worden. Tevens kan bloeddruk toenemen en de hoeveelheid goede cholesterol afnemen. Door waterretentie kan er een opgezwollen gezicht ontstaan en vrouwen kunnen in sterkere mate mannelijke eigenschappen verkrijgen. Een meer veilige variant van deca zelf is boldenone.

Dosering

Zoals gezegd wordt deca wekelijks geïnjecteerd, met de duur van vaak minimaal 12 weken, en durabolin elke 4 dagen. Hierbij zijn doseringen van 200 tot 600 mg per week gewoon en vormt 400 mg per week de standaard. Zo’n twee weken na de laatste injectie met deca, moet je beginnen met een nakuur. Deze nakuur is opgebouwd uit de stof nolvadex of uit clomid en duurt vier weken. Een combinatie van nandrolone met trenbolone is ongeschikt, omdat dit vrijwel zeker zal leiden tot gynecomastie.

You may like also

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *