Masteron

feb 6, 2021Steroïde pillen1 reactie

masteron kopen

Masteron enanthaat (drostanolone enanthate) of masteron proprionaat (drostalone propionate)

online masteron kopenWil je je vetpercentage verlagen, maar de dichtheid en de hardheid van je spieren vergroten? Een populaire anabolenkuur is in dat geval eentje waar masteron het hoofbestanddeel vormt. Een kuur met masteron is daarmee geschikt voor cutten, waarbij je je spiermassa nagenoeg intact laat maar je spierkracht ophoogt. Een ‘droge’ manier van spieropbouw, dus. Masteron wordt geïnjecteerd en bestaat uit twee varianten: enanthaat en proprionaat. Het verschil tussen beide varianten is de mate waarin ze geïnjecteerd moeten worden.

Gebruik

Beide varianten van masteron worden vaak gebruikt in een kuur voor cutten en daarom worden ze beide vaak ingezet om te stacken. Om je spiermassa zoveel mogelijk te behouden, kun je stacken met de stof boldenon. Ook wordt masteron propionaat gecombineerd met testosteron propionaat, winstrol en soms ook trenbolone acetate. Masteron enanthaat kan daarentegen gebruikt worden met testosteron enanthaat en trenbolon enanthaat. Een kuur met masteron wordt veel ingezet door bodybuilders die al een laag percentage aan vet in hun lichaam hebben, om zo hun spieren een nog drogere look te geven. Ook voor sporters in een bepaalde gewichtsklasse kan het gebruik van masteron voordelig zijn, omdat hun lichaamsgewicht nauwelijks veranderd in tegenstelling tot een toenemende spierkracht. Met cutten eigenlijk als enige echte doel is van een kuur met masteron, zal er altijd een stack moeten worden toegediend omdat masteron zelf te weinig spiermassa vast kan houden.

Werking

Omdat masteron sterk androgeen is, gaat het aromatisering tot oestrogeen tegen. Beter nog, aromatase-enzymen worden juist gebruikt door masteron. Op deze manier verandert masteron niet in het lichaam. Hierdoor neemt ook je spiermassa niet toe, maar wel degelijk je spierkracht. Ook onderdrukt masteron je hormoonproductie, waardoor de testikels van mannelijke gebruikers kunnen gaan krimpen en erectieproblemen ontstaan. Ook kan de prostaat gaan groeien, acne optreden en de huid vetter worden. Tevens kan het gebruik van masteron leiden tot haaruitval op het hoofd en voor de toename van lichaamshaar. Daarnaast vergroot het gebruik van masteron de kans op hartaandoeningen. Voor vrouwen geldt het risico van de toename van mannelijke eigenschappen.

Dosering

Masteron propionate wordt iedere twee dagen geïnjecteerd. Masteron enanthaat wordt daarentegen slechts eenmaal per week toegediend. Voor beide varianten geldt er een dosering van 500 mg per week.

You may like also

1 Reactie

  1. Patrick blaakman

    Ik zou een kuur willen kopen maar hoe en waar doe ik dat

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *