Disclaimer

Op het bestellen van producten via affiliate links op petraruns.nl bij onze partners, het gebruik van deze producten, het volgen van adviezen en de mogelijke onjuiste toepassing van deze zaken zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.

Producten, adviezen en vermeldingen

Het gebruik van producten die bij bij onze partners worden afgenomen valt onder de verantwoordelijkheid van de klant. petraruns.nl is geenszins aansprakelijk voor het gebruik van producten en adviezen over producten. Het gebruik van producten en adviezen over producten valt geheel onder het eigen risico van de klant. Daarbij is petraruns.nl tevens niet verantwoordelijk voor fouten omtrent productvermeldingen en productprijzen als gevolg van tikfouten, spelfouten of andere vormen van misinterpretatie door klanten. Wijzigingen of fouten zijn altijd voorbehouden en zullen altijd bij bewustwording aangepast worden door petraruns.nl

Getoonde productfoto’s zijn eveneens voorbehouden aan wijzigingen en vallen niet onder de verantwoordelijkheid van petraruns.nl. Afwijkingen tussen afbeeldingen en producten zijn het op het conto van de fabrikant. Wij zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en levering van de juiste productfoto’s en daarmee niet aansprakelijk voor het tonen van niet-actuele versies. Wel dragen wij zorg voor een zo accuraat mogelijke weergave en beschrijving als het gaat om onze productbeschrijving en -foto’s. Bij twijfel dient u altijd contact op te nemen met de fabrikant.

Garantie

Na aankoop van een product bij onze partners heeft iedere klant recht op een omruilgarantie van 7 werkdagen. Hierbij gelden de voorwaarden dat de producten in de originele verpakking omgeruild worden en deze hierbij ongeopend is gebleven. Onze partners kunnen het aankoopbedrag van producten niet retourneren, maar kan deze wel omzetten in een waardebon voor een ander product dat te bestellen is in de webshop. Tegen bijbetaling is de levering van een duurder product dan het oorspronkelijk aangeschafte product mogelijk. Hierbij zorgen wij ervoor dat het omgeruilde product een gelijkwaardige kwaliteit bezit. Mogelijke verzendkosten komen voor rekening van de klant.

petraruns.nl is echter niet verantwoordelijk te houden voor het onjuist invullen van gegevens bij een bestelling in de webshop van onze partners. De klant blijft te allen tijde verantwoordelijk voor het juist doorgeven van de gegevens die vereist worden in het bestelproces. Mocht bij een onjuiste invulling van adresgegevens de levering plaatsvinden op een verkeerd adres en moet deze geretourneerd worden, dan geven onze partners hen het recht te wachten tot zij de levering in zijn geheel en in dezelfde staat weer ontvangen hebben. Dit geldt ook voor retourzendingen van andere aard. Pas hierna zullen zij in contact treden met de klant over de afhandeling van de bestelling op de correcte manier en opnieuw overgaan op verzending.

Persoonlijke omstandigheden

Bij petraruns.nl gaan we ervan uit dat iedere koper zich van tevoren heeft laten voorlichten over het gebruik van supplementen en de mogelijke consequenties voor het lichaam op basis van bijvoorbeeld een doktersadvies. Hierbij raden wij aan een recept te verkrijgen voor de aankoop van anabolen. Iedere klant behoudt de verantwoordelijkheid om anabolen te gebruiken en zorg te dragen voor eventuele problemen, ongemakken of andere schade die ontstaat als gevolg van het gebruik van anabolen aangeschaft via uw arts. Ook gaan wij ervan uit dat de klant garandeert dat het gebruik van anabolen aangeschaft bij uw arts puur voor eigen gebruik is bedoeld en er geen verschaffing of verkoop aan derden in het spel is. Iedere klant is bovendien verantwoordelijk voor diens eigen import naar het adres van aflevering, ongeacht de plaats van bestemming.

Adviezen en aanvaarding

Bij het doen van een aankoop bij onze affiliate partners verklaart iedere klant dat alle verantwoordelijkheid op geneeskundig gebied of op andere gebieden die voortkomen uit het gebruik van supplementen aangeschaft via affiliate links op petraruns.nl bij de klant zelf ligt. Ook verklaart de klant dat alle adviezen van petraruns.nl van informatieve aard zijn en geenszins tot doel hebben doktersverklaringen deels of geheel te vervangen.

Affiliate disclaimer

Links in de artikelen op petraruns.nl kunnen affiliate links zijn. Aankopen die u doet via deze links krijgen wij een vergoeding voor.  petraruns.nl verkoopt zelf niks. Alle transacties vinden plaats op de websites van onze affiliate partners die elk hun eigen voorwaarden hebben.