Cutting met steroids

Wil je vet verliezen, dan moet je weten hoeveel kilocalorieën je nodig hebt om op gewicht te blijven. Dit aantal kilocalorieën heet je energiebehoefte. De eerste stap is het berekenen van jouw energiebehoefte. Vervolgens haal je hier 10% vanaf. Met dit aantal kilocalorieën begin je met cutten. Bouw tijdens het cutten je kilocalorieën langzaam af totdat je op het punt zit dat je 20% lager zit dan je energiebehoefte. Dit is je grens.

Je kunt het beste je kilocalorieën verminderen door te bezuinigen op koolhydraten. Zorg dat je niet minder eiwitten binnen krijgt want deze zijn belangrijk om je spiermassa intact te houden. Op deze site staat informatie over het verdelen van de macronutriënten over de dag.

Minder eten zorgt ook dat je minder vitamines en mineralen binnen krijgt. Het is daarom verstandig om tijdens het cutten je vitamines en mineralen aan te vullen met multivitamine.

Hoe kun je trainen tijdens cutten?

Tijdens het cutten train je met 8 herhalingen omdat dit zorgt dat je spiermassa behoud. De marche is tussen de 8 en 12 herhalingen. Dit aantal zorgt voor spieropbouw (hypertrofie) wat je ook tijdens het cutten nodig hebt. Het is dus een misverstand dat je moet trainen met 18 herhalingen. Als je op die manier traint train je cardiovasculair waarbij je de spieren langer maakt. Je doel tijdens cutten is juist kortere en sterke spieren. Vandaar dat je het aantal herhalingen tussen de 8 en 12 houdt.

Houdt constant in de gaten hoe je training verloopt. Als je merkt dat je kracht verliest (bijvoorbeeld wanneer je 110 kilo niet meer 8 keer kunt drukken, maar nog maar 4 keer), dan eet je te weinig kilocalorieën en koolhydraten en zal je weer iets moeten ophogen. In principe verlies je geen kracht tijdens een cut. Je gewicht zou ook nagenoeg hetzelfde moeten blijven. Als je een goede anabolenkuur volgt tijdens je cut zou je zelfs in kracht kunnen toenemen.

Voorbeeld van een goede cutkuur

Onderstaand een voorbeeld van de meest ideale cutkuur. Deze kuur zorgt ervoor dat je spiermassa en spierkracht opbouwt terwijl je ook vet verliest. Deze kuur bevat een kickstart. Dit houdt in dat de anabolen snel werken in je lichaam zodat je sneller resultaten gaat zien. Na de kickstart ga je over op spiermassa opbouwen en vetverliezen. In het team van anabolen-info is dit de favoriete cutkuur.
Ideale cutkuur
Week 1 t/m 4: Testosteron propionte om de 48 uur
Week 1 t/m 4  Trenbolone acetate om de 48 uur
Week 1 t/m 4  Masteron propionate om de 48 uur
Week 1 t/m 12 Testosteron enanthate 1 keer per week
Week 1 t/m 12 Trenbolone enanthate 1 keer per week
Week 1 t/m 12 Masteron enanthate 1 keer per week

Week 13 t/m 14 HCG 1500 IU om de 48 uur
Week 14 t/m 16 Clomid 125 milligram dagelijks
Week 14 t/m 16 Nolvadex 30 milligram dagelijks

In deze kuur zit testosteron en trenbolone om te zorgen voor een enorme spiergroei. Masteron zorgt daarbij voor spierhardheid. Dit is de beste combinatie voor een cutkuur. De laatste weken van de kuur is een nakuur toegevoegd om je lichaam te laten herstellen en ervoor te zorgen dat de natuurlijke hormoonproductie herstelt. Dit voorkomt afbraak van spiermassa na je kuur.

Eerlijk is eerlijk: het is geen goedkope kuur. Houdt daarom onze site goed in de gaten, meestal hebben we top aanbiedingen rond het voorjaar. Je zou dan in maart kunnen starten zodat je helemaal strak de zomer ingaat. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor leuke acties.