Clenbuterol

jul 1, 2021Steroïde pillen1 reactie

pilletjes clenbuterol

In veel anabolenkuren waar het cutten centraal staat wordt er voor clenbuterol gekozen. Bij cutten zorg je ervoor dat je vet verliest in je spieren, maar hierbij niet inlevert aan spiermassa en spierkracht. Hierdoor worden je spieren beter zichtbaar en cutten wordt daarom ook wel droogtrainen genoemd. Clenbuterol is hierbij erg populair en wordt doorgaans op verschillende manieren toegepast, maar vaak met alleen in een kuur met clenbuterol als enige werkzame stof.

online clenbuterol pillen kopen

Gebruik

Over het algemeen zijn er drie manieren om clenbuterol toe te dienen aan je lichaam. De eerste manier wordt de piramidemanier genoemd, waarbij je begint met een lage dosis clenbuterol die langzaam opgebouwd wordt naar een hogere dosis. Zo gaat je lichaam wennen aan de aanwezigheid van clenbuterol. Een tweede manier is de methode van 2-dagen-on-2-dagen-off. Hierbij bouw je de toediening van clenbuterol langzaam op in eerste periode van 2 tot 3 weken. Halverwege deze periode begin je ook al met afbouwen, net zo snel als je opbouw ging. Hierna neem je een even zo lange rustperiode, alvorens weer met eenzelfde opbouw te beginnen. Er zijn ook schema’s waarbij je in de tussenliggende periodes van rust je op een soortgelijke manier de toediening van de stof T3 opbouwt en weer afbouwt. De derde manier van 2-dagen-on-2-dagen-off wordt als niet effectief beschouwd.

Werking

Door de toediening van clenbuterol stijgt je lichaamstemperatuur en gaat je hart sneller kloppen. Hierdoor word je metabolisme versneld en verbruikt je lichaam meer energie. Ook zou clenbuterol de aanmaak van insuline remmen, waardoor je meer vetten en eiwitten gaat verbranden. Je koolhydraten worden intact gelaten. Tevens is clenbuterol populair bij mensen die duursport beoefenen, omdat je ademhaling zich aanpast en daarmee het transport van zuurstof door je lichaam efficiënter plaatsvindt. Als gevolg van een kuur met clenbuterol kun je wel bijwerkingen als hartkloppingen en slapeloosheid gaan merken. Ook werkt clenbuterol toxisch op je lever, waardoor een kuur langer dan 8 weken afgeraden wordt. Vanwege de energie die je krijgt door toediening van clenbuterol aan je lichaam is het verstandig er vlak voor het begin met sporten mee te beginnen. Zo profiteer je optimaal van de kick die je krijgt. Dien het het echter wel toe ruim voor het slapengaan, om rusteloosheid en wellicht ook slapeloosheid te voorkomen. Vaak wordt een minimum van vier uur aangeraden.

Dosering

Bij de piramidemanier bouw je je gewenning aan clenbuterol geleidelijk op door middel van een dosering van 20 tot 30 mcg, die je om de twee weken uitbouwt met nog een dosis van 20 tot 30 mcg. Bij de methode van 2-weken-on-2-weken-off begin je eveneens met een relatief lage dosis van 20 tot 30 mcg, die je met gelijke dosis iedere drie dagen uitbouwt. Als je de effecten van clenbuterol minder gaat merken, dan zou je je dosis wat kunnen opschroeven.

You may like also

1 Reactie

  1. Ronny

    Ik wil clenobol kopen

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *