Boldenone

dec 20, 2020Steroïde pillen1 reactie

boldanone online kopen

boldanone online kopenBoldenone, ook wel equipoise genoemd, is een van de anabolen die gericht is op de vergroting van spiermassa. De werkzame stof in boldenone is boldenone undecylenate. Nandrolone is een van de anabolen die qua werking sterk op boldenone lijkt, maar is een ietwat gevaarlijkere variant door diens mogelijke bijdrage aan gynaecomastie. In tegenstelling tot de werkzame stof in nandrolone, nandrolon decanoate, heeft boldenone geen actieve uitwerking op de progestaronreceptoren. Ook vind er bij boldenone een geringe mate van aromatisering op oestrogeen plaats. Beide factoren maken boldenone een relatief veiliger vorm van een anabolenkuur dan nandrolone.

Gebruik

Een kuur met boldenone vindt plaats door middel van injectie en is een relatief langdurige kuur. Daarom wordt bij voorkeur boldenone tot 12 weken toegediend. Boldenone kan ingezet worden bij kuren waar droge spiermassa ingezet wordt. Hierdoor is het behoud van spiermassa sterk, maar neemt de spierkracht tegelijk ook sterk toe. Deze vorm van krachttraining wordt cutten genoemd en kan in een kuur gecombineerd worden met winstrol, testosteron propionaat, en trenbolon acetaat of parabolan. Boldenone is vooral populair onder duursporters en bodybuilders, omdat het de ontwikkeling van het hormoon EPO stimuleert. Dit versterkt je uithoudingsvermogen, omdat EPO de aanmaak van rode bloedcellen aanwakkert. Ook treden er weinig effecten van mannelijke eigenschappen op het vrouwelijke lichaam op waardoor kuren met boldenone populair zijn onder vrouwen, zij het in een lagere dosis dan mannen. Een bekende kuur met boldenone is de ‘Testosteron/boldenone massakuur’.

Werking

Boldenone staat bekend om diens inzet voor het vergroten van spiermassa. De vergroting van spiermassa kan op twee manieren plaatsvinden. Enerzijds door middel van het vergroten van de stikstofretentie van de spiercellen, en anderzijds door middel van het geringe aromatiseren van boldenone naar oestrogeen. Bij het vergoten van de stikstofretentie van de spiercellen wordt ervoor gezegd dat spiercellen meer eiwitten gaan vasthouden. In deze eiwitten zit stikstof. Een dergelijke inzet van boldenone zorgt ervoor dat de eiwitsynthese in je spieren sneller gaat en daarmee dus ook de groei van je spieren. Bij het geringe aromatiseren van boldenone naar oestrogeen vinden er twee andere zaken plaats. De glycogeenopslag wordt namelijk vergroot en er wordt meer groeihormoon afgegeven. Ook het aantal androgeenreceptoren stijgt enorm als gevolg van een kuur met boldenone. Omdat slechts een gering gedeelte van dit boldenone aromatiseert naar oestrogeen, zijn er desondanks relatief weinig oestrogene bijwerkingen. Wel kan het hongergevoel flink toenemen bij een kuur met boldenone.

Dosering

De werkzame stof boldenone undecylenate heeft een langdurige werking, tot wel 12 weken. Hierbij wordt er per week 500 mg toegediend door middel van injectie. Omdat een kuur met boldenone de eetlust sterk kan vergroten, is het vaak gebruikelijker om een kuur in te zetten met lange esters van testosteron, zoals testosteron enanthaatof cypionaat. Ook is een nakuur noodzakelijk. Zo’n twee weken na de laatste injectie met boldenone wordt er gestart met een kuur van 4 weken, waarbij nolvadex of clomid toegediend wordt. Voor mannen kunnen er bijwerkingen optreden in de vorm van krimping van de testikels en erectiestoornissen. Ook kan de lichaamsbeharing toenemen, evenals vormen van acne en een vettige huid. Verder kan er sprake van een verhoogde bloeddruk en de afname van goed cholesterol. Heel soms kan waterretentie optreden, maar dit komt zeer weinig voor. Bij een hoge dosering kunnen er effecten van meer mannelijke eigenschappen optreden bij vrouwen.

You may like also

1 Reactie

  1. Benny

    Ik zou dit zo snel mogenlijk willen bestellen en ook naposim moest je dat hebben of boldenone tableten mvg benny vdput

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *