Anavar

sep 5, 2021Steroïde pillen6 reacties

anavar capsules

anavar kopenAnavar (oxandrolone)

Een van de mildste anabolen is anavar. Anavar is populair onder amateursporters, gezien de geringe bijwerkingen ervan. Het toedienen van anavar geldt als een beginnerskuur, waarbij je eenvoudige resultaten kunt verwachten en deze voor langere tijd kunt doorzetten. De werkzame stof in anavar heet oxandrolone.

Gebruik

Voor sporters die een toename in kracht willen combineren met het behoud van zoveel mogelijk spiermassa, is anavar erg geschikt. Het trainen zonder spiermassa te verliezen wordt ook wel droogtrainen, of cutten, genoemd. Als gevolg hiervan is anavar niet geschikt om je spieren op te bouwen, maar wel om je spierkracht toe te laten nemen. Door het behoud van spiermassa gaat de gewonnen kracht ‘m vooral zitten in explosieve kracht. Daarom kiezen met name vechtsporters, athleten en vrouwelijke sporters voor anavar. Ook als je anabolen wilt gebruiken voor recreatieve doeleinden, zoals het krijgen van een beachbody voor in de zomer, is anavar bij uitstek geschikt. Na een kuur met anavar in het voorjaar, blijven de resultaten ook zitten tot en met de zomer. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het bezoeken van de sportschool als je liever op het strand ligt. Van alle winst die je boekt met anavar is aangetoond dat deze tot een half jaar in je lichaam aanwezig zal zijn, evenals het vet dat je verliest als gevolg van de kuur.

Werking

Anavar behoort tot de anabolen die slechts een milde anabole en androgene uitwerking op je lichaam heeft. Ook aromatiseert het maar in beperkte mate naar oestrogeen. Omdat hierdoor er genoeg testosteron in je lichaam overblijft gedurende de kuur, blijft je hormoonhuishouding op peil en hoef je geen nakuur te volgen. Ook de gevolgen voor je lever zijn beperkt, omdat anavar slecht licht toxisch is. Tevens is er geen sprake van vochtbehoud. Zonder vochtbehoud en zonder de noodzaak van een nakuur, blijft de gekweekte spiermassa lang in je lichaam zitten. Wel is deze spiermassa gering en is anavar vooral gericht op de toename van spierkracht, daarbij de spiermassa intact latende. Doordat anavar tot de mildere anabolen behoort, zijn de bijwerkingen van het gebruik beperkt. Er zijn mensen die last krijgen van griepverschijnselen, zoals hoofdpijn, duizeligheid en diarree. Voor vrouwen ligt een kleine groei van meer mannelijke eigenschappen op de loer. Ook kan het gebruik van anavar een lager libido als gevolg hebben.

Dosering

Voor mannen geldt er een minimale dosis oxandrolone van 20 mg en een maximum van zo’n 100 mg. Voor vrouwen ligt het minimum op 10 mg, een niveau dat langzaam opgebouwd mag worden. Doordat deze anabolenkuur mild van aard is, kan deze al gauw 8 weken duren. Als je een stack wilt bouwen, dan kan dit in combinatie met de stoffen winstrol en clenbuterol. Zolang je je dosis oxandrolone op 20 mg of minder houdt, kun je toe zonder nakuur. Boven de 20 mg werkzame stof is een nakuur wel verstandig. Deze kan bestaan uit een nakuur van twee weken met 20 mg nolvadex per dag. Voor beginners wordt de kuur ‘Anavar only’ aangeraden, voor de meer ervaren gebruikers kan een stack als ‘Winstrol met Anavar’ een goede optie zijn.

You may like also

6 Reacties

 1. Silas Middeljans

  Hallo

  Stuur me wat informatie over de kosten en manier van betaling
  Bezorging of ophalen
  Alvast bedankt

  Groet
  Silas

  Antwoord
 2. Aslan

  Beste, stuur mij ff per mail meer info.

  Grtjs.

  Antwoord
 3. Lacroix cyrus

  Wat is de exacte werking van anavar,
  Wat is de prijs?
  Hoe word het ingenome?

  Antwoord
  • Degla

   Hoe lang blijft in het systeem (urine)

   Antwoord
 4. Reinald tax

  Hoi, ik zou ook graag meer info willen over het bestellen en betalen.

  Antwoord
 5. Bianca

  Wil graag info over beginners kuur vrouw en prijs

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *