Anadrol

jan 1, 2021Steroïde pillen0 Reacties

anadrol innemen
anadrol

Anadrole

Gains als nooit te voren. Explosief uithoudingsvermogen en kracht. Versnelt het herstel. In plaats van Anadrol.

online anadrol kopenAnadrol is een van de sterkste anabolen op de markt. Waar het in de jaren ’60 al gebruikt werd als medicijn tegen ziektes waarbij ongewenst gewichtsverlies optrad, wordt het als anabolenkuur gebruikt voor een sterke toename in spiermassa. Een kuur met anadrol, dat oxymetholone als werkzame stof heeft, geeft zeer snel een zichtbaar effect ten aanzien van de spiermassa. Zo kun je in twee weken tijd gauw al 6 kg aan gewicht opbouwen.

Gebruik

Het langdurig gebruik van een kuur met anadrol wordt sterk afgeraden. Dit komt door de sterke toxiciteit die het middel doet uitwerken op de lever. Dit komt mede doordat anadrol oraal wordt ingenomen en zo tot een giftige samenwerking met de lever komt. Vaak wordt er een gebruik van een kuur met anadrol van maximaal 6 weken aangeraden, om de schadelijke gevolgen voor je lever te beperken. Anadrol wordt vooral ingezet voor een langdurige kuur met bijvoorbeeld testosteron of deca een kickstart te geven. Aangeraden wordt om te allen tijde een combinatie met een andere stof die een toxische uitwerking heeft op de lever te voorkomen. Dit zijn zogeheten levertoxische steroïden, ook wel ‘17aa’ genoemd.

Werking

Een groot deel van de snel toegenomen spiermassa bestaat uit vet en vocht. Anadrol heeft namelijk aromatiserend werking op oestrogeen, wat de giftige uitwerking op de lever verklaart. Anadrol werkt niet via androgeenreceptoren, waardoor een dergelijke kuur niet hoeft te strijden met andere middelen voor een plekje in de androgeenreceptoren. Daardoor kan de kickstart van andere stoffen door middel van anadrol bewerkstelligd worden. Omdat er door een kuur met anadrol veel vocht zich ophoopt in de spieren, kunnen deze spieren meer voedingsstoffen ontvangen en zijn ze beter bestand tegen zwaardere gewrichten. De werkzame stof oxymetholone is zodanig gemodificeerd dat het opgenomen kan worden in je lever, wat de stof een van de meest giftige voor je lever maakt.

Dosering

Voor een periode van maximaal 6 weken wordt een dosis van 50 mg per dag aangeraden voor een normaal effect. Bij een inname van 100 mg per dag worden de effecten van een kuur met anadrol nog sterker. Eem een inname van 150 mg per dag levert echter weinig extra effecten, in tegenstelling tot meer bijwerkingen. Deze kunnen variëren van hoofdpijn, een opgezwollen gezicht en waterretentie. Ook kunnen de testikels van mannen tijdelijk krimpen en gepaard gaan met erectiestoornissen. Tevens kan de prostaat vergroten, de huid vetter worden, acne ontstaan, lichaamsbeharing toenemen, de bloeddruk hoger worden, hoofdhaar uitvallen en gynaecomastie optreden. Bij vrouwelijke gebruikers neemt de kans op een toename van mannelijke eigenschappen in het lichaam toe.

Anadrole

Gains als nooit te voren. Explosief uithoudingsvermogen en kracht. Versnelt het herstel. In plaats van Anadrol.

You may like also

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *