Anabolen kopen & alles wat je moet weten voor je steroïde kuurtje.

 

 

 

Probolan 50

Probolan 50 zorgt voor een testosteron verhoging die kan op lopen tot een toename van 400 procent. Daarnaast stimuleert Probolan 50 het omzetten van vetweefsel in spierweefsel. 

Bulking stack

 

 

 

Bulkingstack

Deze bulking stack zorgt voor een enorme boost in spiermassa en kracht.  Alle bekende boosters in een stack voor optimaal restultaat

dianabol

 

 

 

Dianabol

Ook wel de moeder van de anabolen genoemd. Enorme spiergroei en kracht toename  maken Dianabol een van de meest gebruikte steroïde

 

 

 

Mass Extreme

Met Mass extreme wordt de spiermassa vergroot en de energie levels krijgen een boost. De werking is a angetoond door de universiteid van Tampa.

 

 

 

Muscle Booster

Met Muscle booster haal je een massa bulker en een vetverbrander in een in huis! Deze booster is 100% procent natuurlijk die geen bijwerkingen kent.

Wil je snel groot en gespierd worden, meer spiermassa kweken maar in een kortere tijd?  Dan zijn anabolen steroïden wellicht wel wat voor jou. Bedenk dan wel dat het gebruik hiervan ook kan bijdragen aan bepaalde vervelende risico’s.

Bij de koop van laten we zeggen van vervuilde steroïden, kan dit enorme gevolgen hebben voor je eigen lichaam. Kijk hiermee dus uit!  Wil je het onderste uit de kan halen van je anabolen kuur zorg er dan eerst voor dat je veilig en zeker bezig bent en zo min mogelijk gebruik maakt van de nadelen en juist volop van de voordelen. Daarom lees je hieronder meer over het reilen en zeilen van het gebruik anabole steroïden, kijk daarnaast ook goed naar de handleiding die je bij het product mee krijgt. Nogmaals wees veilig!

Anabole steroïden

anabolen kuurtje kopenAnabole betekent spierversterkend of spieropbouwend. Anabole steroïden zijn een synthetische vorm van testosteron, het mannelijke geslachtshormoon, en bevorderen de groei van spieren, botten en huid. Sporters die trainen en een eiwitrijk dieet volgen zullen, over het algemeen, door het gebruik van steroïden een significante toename van hun spiermassa kunnen constateren.

Het IOC (Internationaal Olympisch Comité) heeft in 1975 het gebruik van steroïden verboden voor alle deelnemers. Ze werden snel gevolg door de NFL (National Football League) en andere professionele sportorganisaties. Maar in de tussentijd, was het gebruik van drugs uitgebreid naar de middelbare scholen en niet alleen naar de kleedkamers van de gymlokalen. De media drong tieners geïdealiseerde beelden op van gespierde jongens en perfect geproportioneerde meisjes en steeds meer jongelui begonnen zich aan de steroïden te wenden, hoewel slechts om cosmetische redenen.

“De meeste zijn geen atleten”, constateert Dr. Gene Luckstead, specialist in sportgeneeskunde in Amarillo, Texas. “Ze willen er gewoon “beter uitzien”, een strak lijf en de show kunnen weggeven op het strand. En dit zal waarschijnlijk door blijven gaan, zeker zolang adolescenten niet door hebben dat het prijskaartje te hoog is”.

Je zou denken dat de bekende ongewenste bijwerkingen, zoals gekrompen testikels en borstgroei (gynaecomastie) bij jongens en zware, mannelijke stemmen voor meisjes, reden genoeg zouden zijn om de tieners weg te houden van deze drugs, en toch zijn de tieners driekwart van alle steroïden gebruikers. Maar het synthetische hormoon kan de groei van jonge mensen permanent verhinderen, juist omdat hun lichaam nog in ontwikkeling is.

Er is een lucratieve zwarte markt ontstaan die het makkelijk heeft gemaakt voor tieners van beide seksen om illegale steroïden online te kopen of via postorderbedrijven, in de sportschool, van vrienden en soms “ook van hun trainer”, zegt Dr. Luckstead, die dit streng afkeurt. Momenteel zijn er ongeveer een tiental verschillende merken beschikbaar, zowel voor oraal gebruik als om geïnjecteerd te worden. Meestal combineren de gebruikers meerdere steroïden samen, voor een periode van 6 à 14 weken. Deze praktijk is bekend als “stacking” (opstapelen). De dosering wordt daarna door hen verminderd of tijdelijk gestopt, voordat ze aan een nieuwe cyclus beginnen. “Pyramid” (piramide) staat voor het langzaam laten escaleren van het aantal ingenomen drugs, of van de dosering en de frequentie van een of meer steroïden. De piek wordt halverwege de cyclus bereikt en geleidelijk wordt de dosering afgebouwd. Hoewel dit moeilijk is om wetenschappelijk te bewijzen beweren aanhangers van de piramide dat dit de spieropbouw maximaliseert en negatieve bijwerkingen minimaliseert. De echte grote stimulans om voor opstapelen te kiezen en voor de piramide is misschien het feit dat deze twee praktijken de gebruikers helpen om eventuele drugstests slimmer af te zijn.

We moeten anabole steroïden niet verwarren met corticosteroïden, een familie van synthetische hormonale middelen die vaak worden voorgeschreven voor de behandeling van astma en andere voorkomende aandoeningen.

Andere middelen die prestaties bevorderen

Mede door het verbod op anabole steroïden, is er een markt ontstaan voor middelen die beweren dezelfde voordelen te bieden als anabole steroïden, zonder de ongewenste bijwerkingen en voor een veel lagere prijs. Producten zoals creatine en androsteendion zijn geclassificeerd als voedingssupplementen en vallen dus niet onder de regelgevende bevoegdheid van de FDA (U.S. Food and Drugs Administration). Daarom kunnen tieners deze middelen zonder recept kopen en zonder medeweten of toestemming van de ouders.

Creatine is een synthetische versie van een natuurlijke stof in ons lichaam die de energie levert voor spiercontracties. In doseringen van 5 à 20 gram per dag lijkt dit poedervormige supplement de spierkracht en energie van volwassen atleten te kunnen verhogen voor korte periodes van continu hoge intensiteit. Maar we weten niet veel over zijn effecten op adolescenten, zowel positief als negatief, of over zijn impact op hun lichaam op lange termijn.

Androsteendion wordt, eenmaal ingenomen, omgezet naar testosteron door een natuurlijk enzym in het lichaam. Vanwege de overtuiging dat dit supplement de atletische prestaties kan verbeteren en dat het schadelijk kan zijn, hebben zowel de National Football League als het Internationaal Olympisch Comité en de National Collegiate Athletic Association zijn gebruik verboden. In de honkbalsport mogen professionele spelers het middel nog steeds gebruiken.

Wat is een meeste veilige product en hoe ga je hier verantwoord mee om?

Onder het juiste medische toezicht van bijvoorbeeld een arts kan je kunstmatige hormonen kopen, dit is het veiligst en kan je er van uit gaan dat de kwaliteit ook beter is , daarnaast is het ook  de meest verantwoordelijke manier om ze te krijgen. Een arts kan zijn bijdrage namelijk leveren in het voorzien, toe te dienen en het controleren van het gebruik van zuivere synthetische hormonen van de beste kwaliteit. Het is op deze manier veel eenvoudiger of er ook kritieke waarden in je lichaam aanwezig zijn en of het veilig is.  Zo kun je er van uitgaan dat je het meest veilige product hebt en hier ook op de juiste manier mee omgaat.

Jammer genoeg werkt het in de praktijk meestal niet zo makkelijk, reden hiervoor is dat artsen alleen anabolen voorschrijven als hier een medische aanleiding voor is Anabolen kopen doe je namelijk niet zomaar even in een winkel. Je kunt hierbij denken aan personen die lijden aan een gewichtsprobleem, bloedarmoede of bijvoorbeeld hormonale tekorten. Heb je hier geen last van dan zal je toch echt op eigen initiatief op zoek moeten gaan naar de meest veilige en kwalitatief  goede steroïden anabolen ( kunstmatige hormonen )

Verder bestaat de kans dat de arts je zelfs een negatief advies geeft voor het gebruik van synthetische hormonen,  je hoeft je hier niet perse wat van aan te trekken maar artsen zijn dit verplicht om aan te geven bij gezonde personen. Krijg je het advies om het niet te gebruiken, is het aan jou om aan te geven dat je wel ermee wil doorgaan, werkt de arts niet mee dan vraag je of de betreffende arts iemand anders kent in de regio die wel medisch toezicht wil geven en wil voorzien van kunstmatige hormonen.

Je snapt natuurlijk wel dat het gebruik van kunstmatige andogenen een stuk veiliger is onder het medische toezicht van een arts! Helaas werken artsen niet altijd even goed mee en ben je op jezelf aangewezen op het kopen en verantwoordelijk gebruik maken van goede, veilige en meest zuivere anabole die je kunt vinden.

Anabolen kopen in het buitenland.

scan 1Geen anabool kunnen krijgen bij je arts of een andere arts in de regio. Geen nood! Je kan altijd naar het buitenland gaan waar je zonder doktersvoorschrift anabolen koopt. Denk hierbij aan landen zoals Polen, Turkije, Hongarije, Griekenland, Italië, Spanje, Portugal , Thailand en Mexico.

– Zijn wel wat risico’s verbonden aan het anabolen kopen in het buitenland, hieronder enkele opmerkingen  wat je in je achterhoofd moet houden.
Als je verder kijkt naar landen buiten Europa, denk hierbij aan Egypte of Turkije bestaat er een kans dat het product nagemaakt is, de kwaliteit is minder goed en het is niet geheel zuiver. Daarom is het beter om deze synthetische hormonen niet te kopen sinds je niet weet wat je in huis haalt.
– Als je kijkt naar landen als Thailand of Mexico waar je wel kwalitatief goede kunstmatige hormonen kan kopen loop je de kans dat je het niet naar Nederland kan mee nemen sinds het door de douane kan worden tegen gehouden van zowel het land waar je het koopt als de douane in Nederland. Dus als je de gok op de som wil nemen moet je tot 2 x toe door de douane proberen te komen en aangeven dat het niet voor eigen gebruik is.

Het is beter dat je of in Nederland bij een arts testosteron boosters haalt of ergens anders bij een goed adres. Op deze manier loop je minder risico dat het word ingenomen. De keuze is aan jezelf om dit uit te zoeken.

Kwalitatief goede anabole steroiden.

Stel je gaat anabolen kuur kopen dan kan je het beste kiezen voor die van de apothekerskwaliteit. Hormonen die zuiver zijn gemaakt onder steriele omstandigheden in een laboratorium. Wat je ook kan doen is om jou anabolen te laten testen op zuiverheid in een laboratorium, dan weet je zeker wat voor spul je in huis haalt en of het van goede kwaliteit is. Helaas kost dit wel goed en moet je dit ook zelf betalen.

Veilig gebruik van steroïden.

steroiden-bestellenWant naast het bestellen van kwalitatief goede anabolen is het ook belangrijk dat je het gebruikt op de juiste manier. Hieronder geef ik in enkele punten aan wat je in je achterhoofd moeten houden zodat je zeker weet dat je met zo min mogelijk bijwerkingen te maken krijgt.

Zorg dat je al enkele jaren ervaring met trainen/sporten hebt. Als je er voor kiest om anabole steroïden te gaan bestellen en gebruiken moet je al de ervaring hebben met trainen ( topsport of bodybuilding ) 3 a 4 x in de week. Hierdoor heb je een natuurlijke basis opgebouwd, gezonde levensstijl waarbij je weet wat moet je wel of niet moet eten en weet je precies wat je lichaam wel of niet aan kan.
– Gebruik met mate. Houd goed in de gaten dat je nooit teveel gebruikt! Gemiddeld maakt een man 50 tot 75 mg testosteron aan per week op de natuurlijke manier, dus je stel je zit een kuur dan mag je niet meer dan 600 mg per week gebruiken wil je het veilig houden voor jezelf ( nooit hoger gaan dan de factor 10 ). Doe je dit niet dan kan je wellicht last krijgen van je gezondheid, denk hierbij aan hart- en vaatziekten of leverproblemen.

Niet alleen een te hoge dosering zorgt voor verhoogde risico’s op je gezondheid maar ook het te lang door gaan met een kuur. Advies is om maximaal 2 kuren per jaar te doen waarbij je lichaam een half jaar minimaal rust nodig heeft om het herstelproces te starten.

Ben je zelf ook gezond genoeg? Gezondheid voorop! Stel je wil gaan beginnen met anabolen steroïden laat je dan van te voren testen bij bijvoorbeeld de huisarts op de status van je gezondheid. Hij of zij zal dan je bloed, nieren en lever controleren, vooral bij het gebruik van drank, drugs  of rokerij moet jezelf achter je hoofd krabben of je wel goed bezig bent en gezond genoeg bent om hier aan te beginnen. Als je dan ook nog zelf last hebt van bepaalde aandoeningen in combinatie met medicijnen kan dit slecht uit pakken.
– Gebruik pas na de leeftijd van 21 jaar! Jouw lichaam is pas volgroeid na de leeftijd van 21 jaar, daarom is het advies dan ook om pas anabolen bestellen als je 21 jaar of ouder bent, voor deze leeftijd maakt je lichaam toch al veel testosteron aan dat het geen zin heeft om te gebruiken. Het levert zelfs alleen maar risico’s op zoals een stop van je groei en je dus klein blijft.

Lees het artikel nog is door en bedenk of het wel wat voor jou is en of je aan de eisen voldoet om anabolen te bestellen. Anders is de kans groot dat het voordeel niet opweegt tegenover de nadelen.